19/04/2024

Öz Orman İş Sendikası Çağsu Hastanesi İle Protokol İmzaladı

22 Mart 2016 - 13:51
Öz Orman İş Sendikası Çağsu Hastanesi İle Protokol İmzaladı

Öz Orman İş Sendikası ile Özel Çağsu Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Öz  Orman iş sendikası bölge başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki heyeti  Özel Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi çalışanları ve Özel Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz tarafından karşılanarak misafir edildiler.

İmza töreninde Öz Orman İş Sendikası yöneticilerini ağırlamaktan ve kendileri ile protokol imzalamaktan son derece mutlu olduklarını belirten Çağsu Hastanesi İşletme Müdürü Reşat Ayaz şu açıklamalarda bulundu;

“Bolu da sağlık sektöründe gerçekleşen olumlu gelişmelerin mimarlarından biri olan Çağsu Hastanesi gün geçtikçe vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmaktadır.” Her şeyden önce hasta memnuniyetinin kurum için her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Reşat Ayaz birlik ve beraberliği temsil eden ve bu yönde hizmet veren tüm oluşumlarada yardımcı olmaktan sevinç duyduklarını da sözlerine ekledi.

Öz  Orman İş Sendikası Bölge Başkanı İsmet Yılmaz ise Bolu da Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi ile anlaşma yapmaktan son derece memnun olduklarını üyelerinin de bu anlaşmadan duydukları memnuyeti dile getirerek  Öz Orman iş Sendikasının tarihçesi hakkında da bilgiler verdi.

Öz  Orman İş Sendikası Bölge Başkanı İsmet Yılmaz sendikası hakkında şu bilgileri verdi.

Öz Orman-İş Sendikası,15 Nisan 2008 tarihinde Ankara'da kuruldu. Tarım Orman-İş Sendikası, 3 Mayıs 2008'deki Olağanüstü Genel Kurulunda, Öz Orman-İş Sendikası'na katılım kararı aldı. Aynı gün Birinci Olağan Genel Kurulunu yapan Öz Orman-İş Sendikası da bu katılımı kabul etti. Böylece iki sendika, Öz Orman-İş çatısı altında birleşmiş oldu. Birleşmenin ardından, Çevre ve Orman Bakanlığı (şimdiki adı Orman ve Su İşleri Bakanlığı) ile Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı işyerlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmesi yetkisi, Yargıtay kararıyla Öz Orman-İş Sendikası'na verildi ve Birinci Dönem Toplu İş Sözleşmesi 3 Mart 2009 tarihinde imzalandı. Öz Orman-İş, Orman Teşkilatında çalışan üyeleri adına İkinci Dönem Toplu İş Sözleşmesini 16 Eylül 2009 ve Üçüncü Dönem Toplu İş Sözleşmesini de 26 Ağustos 2011 tarihinde imzaladı.

Öz Orman-İş Sendikası, İkinci Olağan Genel Kurulunu 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde Ankara'da yaptı. Genel Kurulda Settar Aslan Genel Başkanlığa, Bayram Ayaz Genel Sekreterliği, Ali Bilgin Genel Mali Sekreterliğe, Zeki Sungur Kızılkaya Genel Teşkilat Sekreterliğine, Mustafa Çınar Genel Eğitim Sekreterliğine ve Mehmet Çelik de Genel Mevzuat-Araştırma Sekreterliğine yeniden seçildi.

Öz Orman-İş, 2012 yılında TİGEM işletmelerinde çalışan 2.500 dolayındaki tarım emekçisini de bünyesine kattı.

Orman Teşkilatında çalışan Öz Orman-İş üyelerinin Dördüncü Dönem Toplu İş Sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalandı. TİGEM çalışanlarının Birinci Dönem Toplu İş Sözleşmesi ise 25 Ağustos 2014 tarihinde imzalandı.

Öz Orman-İş, Üçüncü Olağan Genel Kurulunu 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirdi. Genel Kurulda yapılan seçimlerde, Settar Aslan Genel Başkan, Bayram Ayaz Genel Sekreter, Ali Bilgin Genel Mali Sekreter, Zeki Sungur Kızılkaya Genel Teşkilat Sekreteri ve Mehmet Çelik Genel Eğitim Sekreteri olarak seçildi.

Hali hazırda, Öz Orman-İş Sendikası'nın 30.000 dolayında üyesi bulunuyor. Fatih Atabey

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.