20/04/2024

Tedavi gören anneler unutulmadı

8 Mayıs 2016 - 15:39
Tedavi gören anneler unutulmadı

Özel Fatma Hatun Hastanesi ve Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir Anneler Günü'nde tedavi gören anneleri unutmadı. Hasta müşahede odalarını tek tek gezen Demir, hasta ve yakınlarına hediyeler verdi.

Anneler Günü münasebetiyle Özel Çağsu Hastanesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Özel Fatma Hatun Hastanesi ve Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir, hasta odaları ve hastanenin diğer bölümlerini gezip hediye dağıtarak, tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Özel Çağsu Hastanesi'nde düzenlenen Anneler Günü kutlamasında kadın çalışanlara, hastalara ve hasta yakınlarına Özel Fatma Hatun Hastanesi ve Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir tarafından hediye verildi, kadınların bu özel günleri kutlandı.

Hastane çalışanları ve anneleri için de mevlit okutarak Anneler Günü etkinliği yaptıklarını ifade eden Demir, "Anneler hayatımızın en önemli kadınlarıdır ve sadece bugün değil her gün onların günüdür. Haklarını kesinlikle ödeyemeyiz. Bu anlamda hastanemizde çalışan kadın çalışanlarımızı, hastanemizi tercih eden hastalarımızı bir nebze olsa da mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu organizasyonu planlayan, düzenleyen arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın, hastalarımızın ve tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, büyüklerimin ellerinden öpüyorum" dedi. Elif SARIHAN 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.