19/04/2024

"LİGDE MİSAFİR TAKIM OLMAYACAĞIZ”

3 Temmuz 2017 - 19:15
"LİGDE MİSAFİR TAKIM OLMAYACAĞIZ”

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’nun Karacasu beldesinde kampa girdi.

Yeni sezon öncesi Süper Ligin yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Bolu’nun Karacasu Beldesinde bulunan bir otelde kampa girdi. Akşam gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam “İlk antrenmanı yaptık güzide şehrimiz Bolu’da. Tabi takımımız tam tamamlanmadı. Transferini gerçekleştirdiğimiz ama aramıza henüz katılmayan arkadaşlarımız var. Ama ülkenin iklim şartlarının da çok elverişli olduğunu söyleyemeyeceğimiz bir ortamda burada nispeten biraz daha serin bir havada çalışmalarımıza başladık. 15 Temmuza kadar buradayız. Daha sonra oyuncularımıza iki gün izin verip Düzce’de Topuk Yaylasında çalışmalara devam edeceğiz. İyi başladık her geçen gün tempomuzu daha da artacak ve daha da keyifli bir ortam da çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Amacımız Örnek Bir Takım Olmak”

Yeni sezonda Süper Ligde mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ligde misafir takım olmayacaklarını ifade ederek “Amacımız şu; Malatyaspor olarak gerek saha içi gerekse saha dışı davranışlarıyla örnek bir takım olmak. Tabi ki taraftarımız ve camiamız bizden başarı bekliyor. Dolayısıyla o başarıyı yakalayacak futbol kalitesini de sahaya koymamız gerekecek.  Bunu yapmamız içinde takviyelerle birlikte daha sonra yeni arkadaşlarımız ile eski arkadaşlarımız arasında iyi bir uyum sağlayarak güzel bir ekip birlikteliği oluşturmak istiyoruz. Malatyaspor’un bu ligde misafir olmadığını ve gelecek sezonlarda yakalayacağı büyük başarıların temelinin de çok iyi atıldığını göstermek içinde iyi bir sezon geçireceğiz inşallah” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.