20/04/2024

BOLUSPOR YÖNETİMİNDEN YASİN TEPE'YE ZİYARET

13 Mart 2019 - 11:05
BOLUSPOR YÖNETİMİNDEN YASİN TEPE'YE ZİYARET

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulu üyeleri, Hasan Tekin, Adil Semercioğlu ve Hakkı Öztabağ ilimize yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Boluspor hakkında spor hakkında Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe'ye bilgiler veren başkan Necip Çarıkcı "Genç yöneticilerin böyle makamlarda görev yapması gelecek adına umut veriyor. Sayın müdürümüz Gaziantep'ten ilimize atanması ile birlikte bir heyecan başladı. Bolu'da spor adına bütün kurumlar olarak birlik beraberliği sağlamamız gerekiyor. Her branşta çeşitli spor dallarında faaliyet göstermemiz için birlikte hareket edeceğimize inanıyorum. Boluspor adına üstümüze düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Boluspor'u takip ettiğini artık daha yakından takip edeceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ise" Okullarımızda her öğrencinin bir spor dalı ile uğraşmasını istiyoruz. Buna göre yönlendirmeler yapmak istiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Okullarımızda tarama yaparak çocuklarımızın hangi spor dalında daha iyi olabileceğine bakarak yönlendirme yapmak istiyoruz. Bu konuda iyi bir çalışmamız var" dedi.

"BOLUSPOR'UN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Boluspor'u takip ettiğini de belirten Tepe "Bolu gibi küçük mütevazi bir şehrin takımı Boluspor'un mazisi başarılar dolu olması geleceğe ışık tutuyor. Bu yolda eğitim camiası olarak her zaman Boluspor'un yanında olacağız. Tüm kurumlarımızda düşündüğümüz spor seferberliğinde Boluspor'un da bize katkısı olacaktır. El birliği ile Bolu'muzda önemli işler yapacağız " dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.