19/03/2024

RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE İZMİR MARŞI COŞKUSU

16 Mayıs 2019 - 15:26

Ramazan etkinlikleri kapsamında Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Kent Meydanında düzenlenen “Türk Halk Müziği Bahar Konseri” büyük beğeni topladı.

Bolu Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında düzenlen “Bahar konseri” vatandaşlar tarafından beğeniyle dinlendi. Düzenlenen konsere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı.

Ken Meydanını dolduran vatandaşlara seslenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Koromuz çok özverili  bir çalışma sergiliyor. Aynı zamanda da çok başarılılar. İnşallah namları şehir dışına da yayılır ve daha çok konser verirler. Bu tür etkinliklere vatandaşımızın ciddi bir ilgisi var. Buda bize şunu gösteriyor. Bu tür etkinlikleri yaygınlaştırmamız gerekiyor. Bolu’yu kültür ve sanatın daha yaygın olduğu bir şehir haline getirmemiz lazım. Çünkü Bolulular bu etkinlikleri istiyor ve özlüyorlar. İnşallah 17 Temmuz Atatürk’ün Bolu’ya gelişini bundan sonra 2 gün boyunca bir festival havasında kutlayacağız. Bolu vatandaşlarımızın keyif aldığı bir şehir olacak. Bu etkinliklerde ilk adımları olacak. Vatandaşlarımızda bu etkinliklere katılarak bizlere destek vermesini diliyorum. “dedi.

Başkan Özcan konuşmasının ardından sahnede İzmir Marşını koro ile birlikte söyledi. Vatandaşlarda ellerinde Türk bayrakları ile koroya coşkuyla eşlik etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.