19/03/2024

ÖZCAN: YELEĞİMİ GİYİP ÇALIŞMALARA KATKI VERECEĞİM

18 Mayıs 2019 - 17:23

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Özcan, "Önümüzdeki süreçte bende arkadaşlar ile birlikte yeleğimi giyeceğim, eldivenlerimi takacağım çalışmalara keyifle katkı vereceğim" diye konuştu.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 4 mahallede kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmalarına devam ediyor.Ekipler, Tabaklar, Dodurga, Sarıcalar ve Kültür Mahallelerinde bozulan yollarda kısa süre önce başladıkları düzenleme, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Özcan, ekiplerin yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Yıpranmış ve yapısı bozulmuş yolları yenileme sözü verdiklerinin altını çizen Başkan Özcan, "Şu an Tabaklar, Dodurga, Sarıcalar ve kültür mahallesinde yol çalışmamız var. Yıpranmış ve alt yapısı bozulmuş olan yollarımızı hızlı bir şekilde yenileceğiz demiştik. Bu kapsamda Börekçiler Sokak’ta yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldim. Önümüzdeki süreçte bende arkadaşlar ile birlikte yeleğimi giyeceğim, eldivenlerimi takacağım çalışmalara keyifle katkı vereceğim. Güzel bir bolu inşa edeceğiz. Çalışıyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.