18/04/2024

BOLU VALİSİ AHMET ÜMİT’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

9 Ağustos 2019 - 19:00
BOLU VALİSİ AHMET ÜMİT’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Engin manevi duygular içerisinde, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha millet olarak huzur içinde ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu anlamlı ve özel günleri ve kadim değerlerimizi hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Milli birlik ve beraberliğimizi, vatanımızın bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi korumak için en kıymetli varlıklarını feda eden aziz şehitlerimiz ile canlarını bu değerler uğrunda tereddütsüz bir şekilde ortaya koyan kahraman gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi bayram günlerinde yalnız bırakmamak bu milletin fertleri olarak hepimizin vazifesidir. 

Bu müstesna günlerde kimsesizlere, öksüz ve yetimlere kol kanat germek, onların yüzlerini güldürerek sevincimize ortak etmek Kurban Bayramının manasını lâyıkıyla idrak etmemizi sağlayacaktır. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar,  üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır.

Bu vesileyle, milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, gazilerimize ve şehit ailelerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum.

Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın ve gönül coğrafyamızda bulunan tüm kardeşlerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, aileleri, akrabaları ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Ahmet ÜMİT                                     

Bolu Valisi

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.