18/04/2024

BGC KONGRESİNDE KAZANAN BÜLENT VELİOĞLU OLDU

21 Eylül 2019 - 13:48

Bolu Gazeteciler Cemiyeti olan kongresini yaptı. Üyeler mevcut Başkan Bülent Velioğlu'na 3. defa görev verdi.

Birlik beraberlik içinde bir kongreyi daha geride bırakan Bolu Gazeteciler Cemiyetinde başkan Bülent Velioğlu ve Anadolu Ajansı Bolu Bölge Müdürü Emir Gürbüz yeni dönem için adaylıklarını açıkladılar.

Kongrede Erhan Beykoz  divan başkanlığına seçilirken, Aydın Özpelit ve Fatma Marmara'da divan katip üyeliklerine seçildiler.  Çoğunluğun sağlanması, ile birlikte saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede bir çok gazeteci söz alırken, yeni dönemden beklentilerini dile getirdiler. Kongrede ayrıca genç gazeteciler kendi aralarında bir oluşum kurmak istediklerini bu konuyu gündem maddesi olarak görüşülmesini istediler.

Yapılan oylama sonucu başkan Bülent Velioğlu ve ekibi yeni dönemde 3 yıl boyunca Bolu Gazeteciler Yönetim kurulunda görev alacaklar. Velioğlu'nun ekibinde Muharrem Demirel, Hamza Canbaş, Umut Dura, Semih Başer, Mert Minisker, Faruk Çidem, Haktan Yamantürk ve Okay Özcan yer aldı. Oyların açıklanması ile birlikte iki aday Emin Gürbüz ve Bülent Velioğlu birbirlerini tebrik ederek Demokrasi bayramının en güzel örneğini verdiler.      

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.