20/04/2024

DOĞANAY GÖREVİNİN BAŞINDA!

20 Kasım 2019 - 17:17
DOĞANAY GÖREVİNİN BAŞINDA!

Ak Parti’de il başkanlarının istifa etmesinin ardından gözler genişletilmiş il başkanları toplantısı için Ankara’ya giden Nurettin Doğanay’a çevrilmişti. Ak Parti’nin, İl Başkanı Nurettin Doğanay ile yapılan görüşmeler neticesinde yola devam edeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri üzerine bazı illerde il başkanları istifa etti. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın talimatı ile Bolu’da da kan değişikliği yapılacak mı sorusu akıllara gelirken, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay geçtiğimiz gün AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’da Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Muhammed Avcı’nın yönetimindeki Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörleri ve İl Başkanları istişare toplantısına katıldı. Daha sonra ise Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına katılan Doğanay burada da Ak Parti’de yaşanan gelişmeler ve kendilerinden beklenenler hakkında bilgi aldı.

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de kısa bir görüşme gerçekleşti. Bolu’da yaşanan gelişmeler ve Ak Partili siyasiler aracılığı ile yapılan hizmetler hakkında kısa bir bilgi veren Doğanay, yapılacak olan çalışmaları da açıkladı.

Yapılan görüşmeler neticesinde de Doğanay’ın görevine devam edeceği öğrenildi.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP BOLU’YA GELECEK

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir görüşme gerçekleştiren Doğanay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Başkanlarımızdan oluşan heyetimizle birlikte TBMM Başkanımız Sn Mustafa Şentop'u makamında ziyaret ettik. Her zamanki nezaketiyle bizleri ağırlayan Sayın Başkanımız, Bolulu hemşerilerimize selamlarını söyleyerek, en kısa sürede Bolu'ya ziyaret programı gerçekleştireceğini ifade etti” ifadelerine yer verdi.

Görüşmelerin ardından son olarak Doğanay 133. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Erol Değirmenci / Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.