19/03/2024

ALINACAK TEDBİRLER SUNUM HALİNDE AKTARILDI

5 Aralık 2019 - 16:37
ALINACAK TEDBİRLER SUNUM HALİNDE AKTARILDI

2019-2020 yılında alınacak kış tedbirleri ile ilgili toplantı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirildi.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında düzenlenen “2019-2020 Kış Tedbirleri” toplantısına, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever,  Karayolları ile diğer kurumların ve sivil toplum örgütlerinin yetkilileri katıldı.

ALINACAK TEDBİRLER SUNUM HALİNDE AKTARILDI

Toplantıda Trafik Şubelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Aksoy tarafından  kış tedbirleri ile ilgili ana konuları kapsayan sunum gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca Karayolları 41. - 42. - 43. Şube Şeflikleri ile Boludağı, Çaydurt ve Cankurtaran Otoyol İşletme Şeflikleri ve diğer ilgililer kış tedbirleri ile ilgili alınan tedbir ve yapılan hazırlıklar hakkında sunumlar yaptılar.

Yapılan sunumların ardından katılımcılar, başarılı bir karla mücadele çalışması yapılabilmesi için fikirlerini beyan ederek, görüş alış verişinde bulundular.

Toplantıda konuşan Bolu Valisi Ümit, Bolu’nun İstanbul-Ankara arası çok önemli bir geçiş noktası üzerinde olduğunu belirterek, kar yağışının olacağını, doğanın bu şekilde kendisine geleceğini, ama kendilerine düşen görevin; kışın oluşacak olumsuz şartlardan insanlarımızın etkilenmeden, trafik kazası olmadan gidecekleri yerlere salimen ulaşmaları için tedbir almak ve uygulamaya koymak olduğunu belirtti.

Her kurumun kendi görevinin bilincinde olarak ve duyarlılığı en üst safhada tutarak vazifesini yapacağına inandığını kaydeden Vali Ümit, “Her kurum elinden gelenin en iyisini yapacak ki halkımızın huzur ve güvenliği sağlansın. Allah’tan hayırlı bir kış mevsimi ile otoyol, karayolu ve diğer tüm yollarımızda kazasız seyirler ve seyahatler diliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.