19/03/2024

ŞENGÜL ÜMİT’TEN HUZUREVİNE KANDİL ZİYARETİ

28 Şubat 2020 - 09:52
ŞENGÜL ÜMİT’TEN HUZUREVİNE KANDİL ZİYARETİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevleri sakinlerini Regaib Kandili’nde yalnız bırakmadı.

Sayın Valimizin eşi Şengül Ümit, Üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandili dolayısıyla Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevlerinde kalan vatandaşlarımız için düzenlenen programa katıldı.

Programa Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu Müftülüğü vaizleri ve hocaları, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü’ne bağlı huzurevlerinde kalan vatandaşlarımız katıldı.

Huzurevi sakinlerinin üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandillerini kutlayan Sayın Valimizin Eşi Şengül Ümit, “Bugün kandil olduğu için sizleri ziyaret etmek, hayır dualarınızı almak istedik. Siz değerli anne ve babalarımızla bir arada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yaşlılarımıza ve çocuklarımıza iyi bakmalıyız. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz, yaşlılarımızsa huzur ve mutluluğumuzun sigortalarıdır.

Toplumsal değerlerimizi kaybetmemek için ailemizin, çocuklarımızın, anne ve babalarımızın kıymetini iyi bilmeli, onları asla ihmal etmemeliyiz. Bu vesileyle sizlerin, tüm Bolulu hemşehrilerimin ve İslam âleminin Regaib Kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kur’an’ı Kerim okundu, ney ve kanun eşliğinde ilahiler söylendi.

Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek ve ihtiyaç ve taleplerini soran Şengül Ümit, fırsat buldukça huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bir araya gelme gayretinde olduklarını belitti ve “Devletimiz, milletimiz ve kahraman güvenlik kuvvetlerimizden hayır dualarınızı eksik etmeyiniz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.