29/03/2024

BAŞARILI SPORCULARDAN ZİYARET

1 Ekim 2014 - 00:00
BAŞARILI SPORCULARDAN ZİYARET

Ordu Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 1’incisi olan ve milli takıma seçilen Hatice Çakmar, İzmir Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 3’üncü olan ve milli takıma seçilen Ülkü Yüceer, Antrenörleri Derviş Erdoğan ve Kulüp Başkanı Erhan Yüceer ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli’yi ziyaret ederek boks eldiveni hediye etti.

Bolu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde Bolu'nun adını gururla taşıyan başarılı sporcular yetişmeye devam ediyor. Son olarak Ordu Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 1'incisi olan, İtalya Dünya Şampiyonasına da giden ve milli takıma seçilen Hatice Çakmar, İzmir Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 3'üncü olan ve milli takıma seçilen önümüzdeki günlerde Balkan Şampiyonasına katılmak üzere Slovenya'ya gidecek olan Ülkü Yüceer, Antrenörleri Derviş Erdoğan ve Kulüp Başkanı Erhan Yüceer ile birlikte İl Özel İdaresini ziyaret etti.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'yi ziyaret ederek boks eldiveni hediye eden başarılı sporcular, desteklerinden dolayı Yüceer ve Köstereli'ye teşekkür etti. İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün başarılı sporcular yetiştirmeye devam ettiğini belirterek, İl Özel İdaresi olarak spora her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kick Boks ve Tekvando'nun Türkiye'de ve Bolu'da ilgi gören spor dalları olduğunu söyleyen Antrenör Derviş Erdoğan, "Tekvandoda Ülkü, Ümitler Şampiyonasında 3'üncü oldu ve sonucunda milli takıma seçildi. Şimdi Balkan Şampiyonasına gitmeye hazırlanıyor. Hatice'de Kick Boks Gençlerde Türkiye Şampiyonu oldu. İtalya'ya Şampiyonaya gitti, geldi. Onun için büyük bir tecrübe oldu. İki sporcumuzun da gelecekleri parlak. Okulları ile birlikte bu sporu yürütüyorlar. Yaklaşık 4,5 saat antrenman yapıyorlar. Bir nevi sosyal faaliyetleri de sıfıra iniyor. Bunun karşılığını da fazlasıyla aldılar. Sporcularımız BESYO'ya direk girebiliyorlar. Ayrıca devletimizin verdiği millilik maaşları da var. Bundan sonraki hedefimiz çocuklarımızı Avrupa'da, dünyada, olimpiyatlarda madalya almalarını sağlamak. Bunun üzerine antrenmanlarımızı yapıyoruz, onları daha yüksek seviyelerde hazırlıyoruz. Tekvando Türkiye'de basketboldan sonra en çok lisansı olan spor dalı. Kick Boks'da aynı şekilde. Geçen yıl bine yakın kaydımız vardı bizim. Bu sende branş olarak Bolu'da birinci ve ikinci sıradayız" diye konuştu.

6 yıldır Tekvandoyla uğraşan ve milli takıma gitmeye hak kazanan Ülkü Yüceer'de

ilk önemli derecesini İzmir'de aldığını bundan sonrada başarılı olmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söylerken, Kick Boks'da Türkiye Şampiyonu olan Hatice Çakmar ise herkese bu sporu tavsiye ettiğini, bu sporu yapanların kavga dövüşle değil azimle yaptıklarını belirtti.

Bolulu sporculara destek verenlere teşekkür eden Tekvando ve Kick Boks Kulüp Başkanı Erhan Yüceer'de "Biz her zaman çocuklarımızın yanındayız. Elimizden geleni yapıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, Özel idaremize, Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Biz malzemelerimizi bu desteklerle alıyoruz. Çocuklar sporla mutlaka uğraşsın. Bu branşlar hocamız sayesinde belli seviyeye geldi. Bizim kapımız herkese açık" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.