19/04/2024

FEHMİ KÜPÇÜ STK’LARI ZİYARET ETTİ

12 Mayıs 2015 - 00:00
FEHMİ KÜPÇÜ STK’LARI ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Bolu teşkilatları kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

7 Haziran seçimleri öncesi Bolu'da 3-0 parolasıyla çalışmalarını sürdüren Ak Parti Teşkilatları, Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü ile birlikte Bolu'daki kamu kurumlarını ziyaret etti. İlk olarak Bolu Emniyet Müdürlüğüne giden Ak Kadrolar, İl Müdürü Mustafa Kızılkaya'yı ziyaret etti. Ardından emniyet personeli ile sohbet eden milletvekili adayı Fehmi Küpçü, mobese odasına giderek personelden bilgi aldı.

STK ZİYARETLERİ DEVAM ETTİ

Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve teşkilat üyeleri Bolu Ovası Sulama Birliği Başkanlığını ziyaret etti. Bolu'da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Fehmi Küpçü, başkan Sabahattin Altunel ile el birliği içerisinde Bolu için faydalı çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Sulama Birliğinde çalışan personel ile sohbet eden Fehmi Küpçü daha sonra Bolu Lokantacılar, Aşçılar, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Başkan Murat Abak ile sohbet eden Fehmi Küpçü ardından Bolu Elektrikçiler ve İnşaat Sanatkarları Odasına gitti. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da katıldığı ziyarette Bolu'da en gelişen sektörler arasında inşaat olduğu ifade edildi.

"TABİİ HAYATIN DEVAMI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK"

STK ziyaretlerinin ardından Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne giden Fehmi Küpçü, İl Müdürü Mehmet Sait Kanar'ı ziyaret etti. Bolu'da vatandaşların Tabiat Parkları ile buluştuğunu ifade eden Fehmi Küpçü, "Bolu tabii zenginlikleri bakımından ülkemizin en zengin illerinden bir tanesi. Özellikle ülkemizin en büyük 2 şehrine de yakın olması Bolu'nun tabi güzelliklerini tanıtması açısından bir kazanç olarak görüyoruz. Bilindi,ği gibi 4 mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Bolu'ya gelen misafirler, doğal güzelliklerle iç içe oluyor. Yedigöller Milli Parkı ile Abant, Gölcük, Sünnet Gölü, Karagöl, Beşpınarlar, Göksu ve Sülüklügöl Tabiat Parkları ile vatandaşlarımız doğayla buluştu. Bu güzelliklere sadece Bolu'dan değil ülkemizden ve dünyadan bir çok turist geldi. Doğa Koruma alanlarımızı 2014 yılında 760 bin kişi ziyaret etti. 7 Haziran seçimlerinden sonra bu istikrarın devam etmesiyle çok daha verimli çalışmalar yapacağız" dedi.

GÖLYÜZÜ MAHALLESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Fehmi Küpçü daha sonra Gölyüzü Mahallesinde giderek esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Fehmi Küpçü, 7 Haziran seçimlerinin ardından Bolu'nun değişim ve dönüşüme devam edeceğini iade ederek destek istedi.

ÇEPNİ KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili adayı Fehmi Küpçü çalışmalarına Çepni Köyünde devam etti. Merkez İlçe Başkanı Adil esen ile birlikte merkeze bağlı Çepni köyüne giden Fehmi Küpçü, köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Bolu'da yaşanan değişim ve dönüşümden söz eden Fehmi Küpçü, 7 Haziran seçimlerinin ardından Bolu'nun daha güçlü olacağını, 3 milletvekili ile birlikte yapılacak çalışmalarla Bolu'nun basamak atlayacağını belirtti.Haber Merkezi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.