19/03/2024

"UMUT ORAN"ın "BASIN TOPLANTISI"ndan…

Mustafa COP

Mustafa COP
15 Mayıs 2019

“CHP”nin “24.Dönem” İSTANBUL Milletvekillerinden, eski Genel Başkan Yardımcılarından, halen unvansız düz parti üyesi, çok Boluludan daha çok “BOLU SEVDALISI”, yerinde iş, aş, sosyal barış projesinin pilot merkezi olan ve yatırımları bulunan BOLU’DA 2005 Mart ayından itibaren “Bolu TSO” MECLİS BAŞKANLIĞI görevine getirilmiş ve bu görevini 2009 yılına kadar da sürdürmüş, yıllardır bölgenin kalkınmasına istihdamına katkıda bulunan “UMUT BEY”in basın toplantısında dostlarla birlikteydik.

Sn. ”UMUT ORAN”, “CHP” Bolu Örgütünün yanında Bolu İl Binasından hem İstanbul’a hem de Ankara’ya Genel Merkezine de çok önemli mesajlar verdikten sonra “TANJU ÖZCAN”ı da geniş bir partili katılımıyla da ziyaret etti.

“ORADAYDIK”…

Akşam 20.00’da Bolu merkez “KARACAAĞAÇ KÖYÜ“ nün geleneksel iftarında da bulunacak olan Sn. “ORAN”, dün de Bolu’nun Babası İzzet Baysal’ın 30.Şükran günleri programının son gününde de yer alan;

“Bolu TSO” nun düzenlediği rahmetli “AHMET KAHRAMAN” a verilen 14. ”SOSYAL SORUMLULUK” ödülünü sahnede alan CEO oğlu “ORHAN” Bey ve gelini de yanındaydı.

Büyük alkış aldılar. Çünkü bu “ÖDÜL”ün fikir babası ve 1.sinin Mimar “UĞUR TUNÇOK” a verilmesinde katkısı olandır.

Evet, efendim gelelim bu girizgâhtan sonra bugünkü önemli “BASIN TOPLANTISI” na. Bakın “UMUT BEY”; Bolu’dan ne mesajlar verdi. ”OKUYORUZ”…

“CHP’NİN B-C HATTA D PLANINA DA İHTİYACI VAR. CHP’NİN  ‘TEK BAŞINA İKTİDAR OLMA’ NİYETİNİ ORTAYA KOYMASI VE BU NİYETİN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİYİ SAHAYA SÜRMESİ MECBURİDİR.”

Evet efendim… Türk Devriminin ve Büyük Türk Milletinin örgütlü gücü olan “CHP” ye yeni dönemde çoğulculuk anlamında yeni göreve geldikleri tüm belediyelerde de beklentiler büyüktür.

İzlemeye ve paylaşmaya devam edeceğiz.

SAYGILARIMIZLA…

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarın diğer yazıları