29/03/2024

DURMUŞ “ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

22 Ocak 2014 - 00:00
DURMUŞ “ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Boluspor, Antalya’ya kampının ardından çalışmalara Bolu’da başladı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Besim Durmuş, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, geçen hafta oynadıkları Adana Demirspor karşılaşmasını değerlendirerek “Adana Demirspor maçı bizim için mücadele gücü açısından isteyen, arzulayan, topa sahip olan ve cesaretli oynayan bir Bolu takımı yaratmak istiyorduk. Bu belki puan olarak bize yansımadı. Belki mağdur olduk. Bizim için önemli olan puan. Ama orada o puanları alamadık. Ama mücadele olarak, rakibin 3’ncü bölgesinde çok cesaretli oynadık” dedi.

HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarına şöyle devam etti "Devre arası 15 gün Antalya'da oynadık. Bu arada bir de lig maçı oynadık. 2'nci yarıya daha güvenli daha güçlü ilk yarıdaki kaybettiğimiz puanları kazanma noktasında çok çalışmamız gerektiğini çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu doğrultuda çok güzel 15 gün geçirdiğimizi söyleyebilirim. Sakatlanmadan, dolu dolu hem yeni katılan arkadaşlarımızla hem de yıl içinde devam eden arkadaşlarımızla eksik noktalarımızın çok iyi noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Adana Demirspor kamp arasında bizim ilk maçımızdı. Adana Demirspor maçı bizim için mücadele gücü açısından isteyen, arzulayan, topa sahip olan ve cesaretli oynayan bir Bolu takımı yaratmak istiyorduk. Bu belki puan olarak bize yansımadı. Belki mağdur olduk. Bizim için önemli olan puan. Ama orada o puanları alamadık. Ama mücadele olarak, rakibin 3'ncü bölgesinde çok cesaretli oynadık. Çeşitli pozisyonlar yakaladık. 1 tanesini gole çevirdik. 1-2 tane daha gol bulabilirdik. Sonuçta kaybettik ama daha yürekli daha çok koşan daha çok isteyen maçı sonuna kadar taşıyan bir Boluspor ortada. Bu bizi cesaretlendiriyor. İnşallah hafta sonu oynayacağımız Antep BLD. Spor maçında seyircimizin de desteğini arkamıza alarak hem iç sahada kazanıp hem de daha güvenli daha çok alt beynimize yerleşen bu tereddüdü ortadan kaldırıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. O yüzden hafta sonu oynayacağımız maça kadar haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu işlere maç maç bakıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maçta bütün oyuncu arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buna yüzde yüz inanıyoruz. Bu böyle olacak. Dinlendik toparlandık. PTT ligindeki maçlarda her hafta farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu hafta da dinlendiğimiz Bay haftasında altımızdaki takımlar mağlup oldu. Çok bir şey kaybetmedik. İnşallah hafta sonu kazanarak bunu telafi edip, daha güvenli daha hedeflediğimiz yolda güvenli ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunu camia ve taraftarlarımız hak ediyor. Bizde çok çalışmaya başladık. Çok ta istiyoruz. İyi de bir takım ruhu ortak akıl da oluşmaya başladı. Son haftalardaki kazanma isteğini, kazanma gücünü bundan sonra mazeretsiz puana dönüştürmek istiyoruz. Bunu oyuncularım hak ediyor"

ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Besim Durmuş, Antalya kampının çok verimli geçtiğinin altını çizerek şöyle devam etti "Çok güzel çalışma ortamı oldu. Devre arasında eksikleri olanlar ve kısa bir kamp dönemi vardı. Biz bu dönem içinde bir maç oynadık. BAY olarak ta geçtik. Buraya dönmeden Antalya'da istediğimiz ortamda, burada zaten karlı, buzlu ve soğuk havaya denk gelmiştik. Haftayı salonda geçirmiştik. Hem çalışma noktasında hem de ihtiyacımız olan puanları iyi mücadele etme ikinci yarıda daha çok mücadele olacağını düşünürsek, bizim açımızdan çok istekli çok güvenli çok pozitif yapıya döndüğümüzü söyleyebilirim"

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Takıma yeni katılan oyuncularla ilgili de konuşan Durmuş şöyle konuştu: "Korkumuz yok. Olmasa da olurdu. Eksik noktalara Boluspor'a hizmet edecek, kalbiyle ruhuyla mücadele edecek oyuncuları almak istedik. Hem ahlaki yapılı hem aidat duygusu taşıyan hem de takım olgusuna paralel davranan oyuncularla birlikte olmak istedik. Çok oyuncu gelmek istedi. Biz, bizim ihtiyacımız olan, bizi isteyen oyuncularla birlikte olmak istedik. İnşallah yanılmamışızdır. Sabırla hareket ettik. 3 tane oyuncu geldi. Bir de Gençlerbirliği'nden genç bir arkadaşımızı aldık. Belki bir oyuncu daha kadromuza katabiliriz. Olmasa da olmayabilir ama sokabilirsek lig uzun takım derinliği noktasında ihtiyaç var gibi gözüküyor ama istediğimiz oyuncuyu bulamasak ta sağlık olsun. Biz, Boluspor'a faydalı olabilecek oyuncular bulmaya çalışıyoruz. O yüzden hem yönetim kurulumuz hem başkanımız hem de bizler kılı kırk yarıyoruz. Çünkü hata yapma lüksümüz yok. Bu noktada da olumlu bir süreç yaşadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.