18/04/2024

İlyas Yalçıntaş Sevenleri İle Esas 14 Burda’da Buluştu

7 Kasım 2016 - 10:53
İlyas Yalçıntaş Sevenleri İle Esas 14 Burda’da Buluştu

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen “Esas 14 Burda”; açılışının birinci yılında tüm gün süren renkli etkinliklerle ev sahipliği yaptı. Açıldığı günden itibaren Bolu’nun yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 14 Burda birinci yılını Türk pop müziğinin etkili seslerinden İlyas Yalçıntaş’ın konseri ile kutladı.

Akıllarda yer eden şarkıları ile adından söz ettiren İlyas Yalçıntaş; Esas 14 Burda’da, halka açık olarak düzenlenen konseriyle sevenleriyle bir araya geldi.

Bolu ilinin merkezinde, alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de buluşma noktası Esas 14 Burda; birinci yıl etkinliği kapsamında pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş’ı ziyaretçileriyle buluşturdu. Tüm gün süren çocuk etkinlikleri, birinci yıla özel araç kampanyasının lansmanı, pasta kesimi ve havai fişek gösterisini kapsayan kutlama töreni de ziyaretçilere unutulmaz bir eğlence sundu.

Esas 14 Burda; açılışının birinci yılını kutlamak için düzenlediği 15 şarkılık İlyas Yalçıntaş performansı ile ziyaretçilerine coşku dolu bir eğlence yaşattı. Bir buçuk saat süren konsere katılan Esas 14 Burda ziyaretçileri, Yalçıntaş’ın birbirinden güzel şarkıları eşliğinde son derece keyifli zaman geçirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.