20/04/2024

CAVİT DEMİR TIP BAYRAMINI KUTLADI

14 Mart 2017 - 17:31
CAVİT DEMİR TIP BAYRAMINI KUTLADI

Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, mesajında sağlık çalışanlarına bütün insanlığın minnet duyduğunu belirtti. Gecesini gündüzüne katarak yoğun bir çalışma döneminin ardından elde edilen birikimi, insanların sağlıklı yaşayabilmesine adayan ve bunu bir ömür sürdüren doktor ve sektör çalışanlarının hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurguladı.

Demir mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Şüphesiz en zor meslek alanlarından birisi de sağlık. 14 Mart Tıp Bayramı sektörümüz, Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi için önemli bir gün. Türk sağlık sisteminin devamlı geliştiği ve ileriye güvenle baktığı günümüzde Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bir toplumun sağlık sektörüne verdiği önem ve tıp alanındaki gelişmişlik düzeyi, o ülkenin insana verdiği değerin ve uluslararası prestijinin en önemli işaretidir. Bu bağlamda bölgenin sağlık üssü vazifesini gören hastanelerimizde tıbba her zaman özel bir önemle yaklaştık. Bu çerçevede Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesinin çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bu alanda da hedefimiz Türkiye'nin en iyi kurumları arasına girmektir. Sağlık sektörünün güçlü ve donanımlı olması, sağlıklı ve güzel yarınların habercisidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm tıp camiasının bayramını can-ı gönülden kutluyorum. Hep birlikte daha nice 14 Mart’lara ulaşmayı temenni ederim.”

Haber: Nihat ALBAYRAK

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.