30/04/2024

YANGIN ESNASINDA NE YAPILMALI?

17 Haziran 2017 - 18:19

Bolu Özel Fatma Hatun Hastanesi'nde personel her yıl, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği konularında uzmanlar tarafından seminer ve tatbikatlarla bilgilendiriliyor. Hastane personeline öncelikle bilgilendirici seminer verildikten sonra tatbikata geçiliyor.

Yangın anında ne yapmak gerekiyor? İş yerinde özellikle de bir hastanede çalışıyorsanız yangına ilk müdahale nasıl yapılmalı? İşte tüm bu soruların cevabını Bolu Özel Fatma Hatun Hastanesi'nde yapılan tatbikatta görmeniz mümkün.

Personel öncelikle seminerlerle bilgilendirildi. Daha sonrasında ise tatbikatla gerçek bir yangında neler yapılmalı, bunlar bir bir uygulandı.

Çalışanlar tarafından gerçekleşen tatbikatta, öncelikle  itfaiye arandı, ardından hastane çalışanları tarafından yangına ilk müdahale yapıldı ve hastalar güvenli bir şekilde hastaneden tahliye edildi.

Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe bu tip eğitim seminerlerinin yıl içinde yapılacağını ifade ederken, her şeyin sağlık için  yapıldığının altını çizdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.