29/03/2024

FATİH METİN EKİBİ İLE BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ

21 Aralık 2018 - 17:09
FATİH METİN EKİBİ İLE BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Boluspor'u ziyaret etti. Boluspor ...

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Boluspor'u ziyaret etti.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e isminin yazılı 14 numaralı formayı ve İl Başkanı Nurettin Doğanay’a da atkı hediye etti.

“BU KULÜPTE OCAK KAYNIYORSA SEBEBİ ALAADDİN YILMAZ”

Ziyarette ilk olarak söz alan Başkan Necip Çarıkcı, Boluspor’un çok zorlu günlerden bu günlere geldiğinin altını çizerek; “2004’den 2008 yılına kadar Bakanımızla (Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin) beraber burada görev yaptık. 2004 yılında Boluspor, Amatör Lige düşme potasındayken Belediye Başkanım bizi bu kulübün başkanlığına aday gösterdi. 10 senedir de Belediye Başkanım ile beraber hem Bolu’ya hem Boluspor’a hizmet ettik. Stadımızda hem maraton hem de kapalı tribün bitik vaziyetteydi. Stadyumumuzun onarılması, idman sahalarımızın yapılması, otobüsümüz ve şuanda Boluspor’a bir gelir kaynağı varsa bunun için başta Alaaddin Yılmaz’a, Milletvekillerimize ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Bu günlere kolay gelmedik. Bolu’nun nüfusu 150 -160 bin, çok sanayimiz ve çok zenginimiz yok. Bizler de yönetim olarak, 10 yıldır bu kulübü itibarlı bir şekilde bu günlere getirdik. Eskişehir kulübünün şuanda bir kahvaltı yapacak, yemek yiyecek parası yok. Elazığspor kulübünün şuanda kömür alacak parası yok, suyu akmıyor. Eğer bu kulüpte ocak kaynıyorsa, Belediye Başkanım, vekillerim, teşkilatlarım ve Bolu’daki esnaf büyüklerimizin sayesindedir. Taraftarımızın bütün beklentisi; şampiyonluk. Fatih Metin bakanım da Boluspor’un sorunlarını biliyor, 4 yıl beraber çalıştık. İnşallah başkan seçildiği takdirde de Bakanımızın Boluspor’u sevdiğini ve destek olacağını çok iyi biliyorum. Seçimlerde başarı diliyorum” dedi.

“BOLUSPORUMUZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ, YÜZ AKIMIZ”

Başkan Necip Çarıkcı’nın ardından söz alan Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Boluspor için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade ederek; “Bolusporumuz bizim göz bebeğimiz, yüz akımız. O nedenle Bolusporumuz her türlü fedakarlığa değer. Boluspor için ne yapsak azdır. Boluspor’un Bolu’nun tanıtımında da çok büyük önemi var. Türkiye’nin her tarafında Boluspor her kendi tuttukları takımların yanında ikinci takım olarak bir çok yer bu sempatiyi oluşturmuştur. Dolayısıyla ben öncelikle bundan önce görev yapan Boluspor’un kuruluşundan bugüne kadar görev yapan ve ebediyete intikal etmiş bütün başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi rahmet diliyorum. Yaşayanlara da sağlık diliyorum. Çünkü onların emeği büyük. Bolusporumuz kurulduğu yıldan bu yana Türkiye liglerinde en fazla kalan hala en büyük takımlardan bir tanesidir. İnşallah rabbim nasip bu sene tekrar o sürdürülebilir süper lig başarısını devam ettiririz. Bunu içinde varımızla, yoğumuzla Bolusporumuzun yanındayız” şeklinde konuştu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİME SÖZ VERİYORUM”

Boluspor’a şampiyonluk yolunda her türlü desteği vereceğinin sözünü veren Metin; “Necip başkanımla çalışma imkanım oldu. 2004 yılında gerçekten çok dibe vurduğumuz bir dönemde kendisi ve arkadaşlarımız büyük fedakarlıklarda bulundu. Bugün yönetim kurulu üyeleri gibi ve bundan öncekiler gibi çok güzel 3 sezon geçirdik. Ben milletvekili olduktan sonra yönetimden ayrıldım ama o başarı devam etti. Bu ligde de çok sürdürülebilir başarıyı sağladık. Ama tabii ki hedef süper lig. Bu sene de inşallah bu yakaladığımız performansı daha da yukarılara taşıyacağız. İlk 10 haftada yakaladığımız sürekliliği ikinci yarıda tamamına yaydığımız takdirde ben inanıyorum ki arzu ettiğimiz neticeyi bu sefer ilk 2 şansımızı değerlendirip, süper lige çıkacağız. Buna inancım tam. Bu konuda her türlü desteği vereceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLU BELEDİYESİ OLARAK BAŞKANIMIZIN ALAADDİN BEY’İN KATKISI İNKÂR EDİLEMEZ”

Boluspor’un bugünlere gelmesinde en büyük paylardan bir tanesinin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olduğunu sözlerine ekleyen Fatih Metin; “Bolu Belediyesi olarak Başkanımızın Alaaddin Bey’in katkısı inkâr edilemez. Sağ olsun, başkanım ilk andan itibaren tesiste olsun, diğer ihtiyaçlarla ilgili olsun. Özellikle kulübün sürdürülebilir gelir yapısı çok önemli. Şu anda sürdürülebilir bir gelir yapısı varsa Alaaddin Bey, başkanlığındaki Bolu Belediyesinin gerçekten büyük imkanları doğrultusunda olmuştur” dedi.

“BOLUSPOR’UN HER TÜRLÜ İHTİYACINA KOŞACAĞIZ”

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Boluspor’un her türlü ihtiyacını karşılayacaklarının sözünü vererek; “Bizim daha sağlıklı bir yapı kurmamız lazım. Bolu mütevazi bir il. Bu mütevazilikte bu başarıyı kazanmak ayrı bir önem, ayrı bir nitelik. Bolu’da bir futbol kültürü, aşkı var. Bu aşk bu kültür olduğu müddetçe de inşallah biz Boluspor’u layık olduğu yerde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu son 15 yılda olduğu gibi Bolu Belediyesi olarak Boluspor’un her türlü faaliyetine, her türlü ihtiyacına koşacağız. Ankara’da bürokrasi çevresinde, İstanbul’da iş dünyası çevresinde ve siyaset dünyasındaki networkümüzü de inşallah Bolumuzun her türlü ihtiyacına Bolusporumuzun ihtiyacına yönelik inşallah kullanmaya çalışacağız. Boluspor kurumsal yapısıyla örnek bir kulüp” şeklinde konuştu.

“3 ALTERNATİFLİ BİR PROJE”

Boluspor’un mevcut stadyumu konusunda da, 3 alternatifli bir projelerinin olduğunu ifade eden Metin; “Boluspor’un bugün maçlarını oynadığı stat UEFA kriterleri noktasında zorlandığımız bir stat. Artık daha fazla götüreceğimiz bir durum yok. Süper lige de çıkacağımıza göre bu şehrin stadyuma ihtiyacı var. Belediye Başkanımızın zaten çok önemli çalışmaları vardı. Geldiğimiz noktada biz şunu yapacağız. Nasip olursa stadyumumuzu çeşitli alternatifler bir takım görüşler var. Bu görüşlerin tamamına uygun çeşitli projelerle 3 alternatifli bir projeyi inşallah önümüzdeki dönemde kamuoyu ile paylaşacağız. Kamuoyunun genel kabul ettiği projeyi de hayata geçireceğiz” dedi.

“ORAYLA İLGİLİ MEVCUT BELEDİYEMİZİN GÜZEL BİR ÇALIŞMASI VAR”

Stadyumun mevcut yerine yapılması konusunda da taleplerin olduğunu ancak başka projelerinin olduğunu sözlerine ekleyen Fatih Metin; “Mevcut yerle ilgili de talepler var ama orada bizim Bolumuzun geleceği ile alakalı çok önemli bir takım özellikle ‘Yeşil Bolu’yu temsil etme noktasında çok ciddi bir mesafe var. Aldığımız bir yol var. Orayla ilgili mevcut Belediyemizin güzel bir çalışması var. Diğer alternatifleri de ortaya koyarak vatandaşımızın, taraftarımızın genel kabulüne uygun bir güzel stadı Bolu’ya kazandıracağız inşallah. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşımızın teveccühü ile alacağımız bu emaneti 5 yıl boyunca Boluspor ile beraber taşıyacağımı ifade ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.