19/04/2024

TIP BAYRAMI PASTA KESİLEREK KUTLANDI

14 Mart 2019 - 18:36

14 Mart Tıp Bayramı, Bolu’da Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri ile Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde kutlandı. Hastanelerin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir konuşmasında tüm doktorların hayat kurtardığına vurgu yaparak bu nedenle doktorların cennetlik olduklarına inandığını söyledi. Hazırlanan kutlama pastasını kimin keseceğine karar verilemeyince Demir, bu işi en iyi cerrahların yapacağını söyledi. Espriler ve alkışlar arasında cerrahların kestiği pasta ile doktorlar ve sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Bolu’da özel sağlık sektöründe hizmet veren Bolu Özel Çağsu Hastanesi ve Bolu Özel Fatma Hatun Hastanesi ile Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı tüm doktorların ve hastane çalışanlarının katılımıyla coşku içinde kutlandı.

“DAHA UZUN YILLAR BU BAYRAMI BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”

Hastanelerin Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Cavit Demir güne özel yaptığı konuşmada doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını söyleyerek önümüzdeki uzun yıllarda da birlikte bu bayramı kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

DEMİR, “HAYAT KURTARIYORLAR, TÜM HEKİMLER CENNETLİK”

Demir, mesleğin kutsallığına vurgu yaparak “Bana göre tüm doktorlar cennetlik çünkü hepsi hayat kurtarıyor” diye konuştu. Demir ayrıca konuşmasında şiddete her alanda karşı olduğuna vurgu yaparak sağlık alanında da yapılan şiddet olaylarını ve saldırılarını kınadığını ifade etti.

Ardından söz alan doktorlar 14 Mart Tıp Bayramını kutladıkları mesajları meslektaşları ve personelle paylaştı.

CERRAHLAR PASTAYI İTİNA İLE KESTİLER…

Sıra pasta kesilmesine gelindiğinde ise pastayı kimin keseceğine karar verilemedi. Bunun üzerine Demir cerrahların bu işi en iyi yapacağını söyleyince salondan bol alkış aldı. Cerrahların pastayı itinayla kesmelerinin ardından doktorlar ve çalışanlar pasta yiyerek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.