18/04/2024

ŞÜKRAN GÜNLERİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

12 Mayıs 2019 - 16:34

Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında 140’tan fazla tesis kazandıran ve 1994'te Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal adına düzenlenen 'Şükran Günleri' nin ikinci gününde düzenlenen programlarda renkli görüntüler yaşandı.

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin katkılarıyla Bolu Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinliklerin ikinci gününde birbirinden renkli programlar şükran günlerine renk kattı. Kent meydanında düzenlenen programa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, vakıf mütevelli heyeti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Coşkulu şekilde kutlanan şükran günleri programında düzenlenen halk oyunları gösterisi beğeniyle izlendi.

Şükran günleri programında konuşan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, "İzzet Baysal'ı siz Bolulu evlatları saygı ve sevgiyle andınız. Hakikaten onu torunları şükranla andı. Torunları ona oyunlarıyla sevgi ve şükranlarını sundular. İnanıyorum ki Boluluların torunlarının torunları da yüzyıllar sonra da onu anmaya devam edecekler" diye konuştu.

Önümüzdeki yıldan itibaren şükran günlerinin daha coşkulu şekilde kutlanacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Ne yapsak hakkını ödeyemeyiz ama daha samimi, daha coşkulu şükran günleri vaad ediyorum. 17 Temmuz'da Atatürk'ün Bolu'ya geliş yıldönümü. Bizim Bolu olarak bir kurtuluş günümüz yok. Bizim için en önemli günlerden bir tanesi de 17 Temmuz. Bundan sonra 17 Temmuz'u festival gibi kutlayacağız. Bunun sözünü de veriyorum" diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ndeki Özel bireyler sergisi de törenle açıldı. Programın sonunda Kent meydanında açılan standlar gezildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.