18/04/2024

ÖZCAN’DAN İMAMOĞLU’NA DESTEK

14 Mayıs 2019 - 18:12

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan yardım kampanyasına bağış yaparak destek verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve beraberinde çok sayıda CHP’li vatandaş İmamoğlu’na destek için bankada sıraya girdiler. Bağışların yapılmasının ardından kameraların karşısına geçen Başkan  Özcan yapılan bağışın açıklama bölümüne 'Kusura bakma İmamoğlu seçimden yeni çıktık' diye yazdığını açıkladı. Özcan, "İmamoğlu yeter ki biraz daha ateşleyin desin biz yine yardımda bulunuruz' dedi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan seçimlerde katkılarının olmasını istediklerini belirterek kampanyaya destek verdiklerini ifade etti.

Başkan Özcan, bankanın önünde beklerden Canip Baysal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Funda Sağır’ın müzik dersi ödevi için röportaj teklifini  geri çevirmedi. Özcan, minik öğrencinin sorularını yanıtladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.