23/04/2024

CAVİT DEMİR'DEN ALADAĞSPOR'A BÜYÜK DESTEK

24 Temmuz 2019 - 17:20
CAVİT DEMİR'DEN ALADAĞSPOR'A BÜYÜK DESTEK

İş insanı Cavit Demir ilimizin köklü amatör kulüplerinden Aladağspor'a isim sponsoru oldu.

Geçtiğimiz kongre öncesi resmen Boluspor'a başkan adaylığını açıklayan ve ilk kongrede listesini hazırlayarak yeterli çoğunluğun sağlanamaması sonrası 2. kongrede aday olmayan iş insanı Cavit Demir ilimizin köklü amatör kulüplerinden Aladağspor'a isim sponsoru oldu. 

Tarihinde iki Bolu Amatör küme şampiyonluğu bulunan ve Seben'in Kabak köyü halkı tarafından 1985 yılından bu yana Karaçayır'ın havasını soluyan Aladağspor'un ismi bundan sonra "Çağsu Hastaneleri Aladağspor" olacak. Geçtiğimiz sezonu 1 Bolu şampiyonluğu ve 3 kupa ile kapatan Mavi beyazlılar, amatör takım dışında alt yapıda her yaş kategorisinde yeşil sahalarda yer alacak.

HEDEF BOLUSPOR'A FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

Bünyesinde 100'den fazla sporcuyu barındıran yeni ismi ile "Çağsu Hastaneleri Aladağspor"un bu sezondan başlayarak Bolu futboluna ve Boluspor'a sporcu yetiştirmek için daha güçlü bir program dahilinde çalışacağı öğrenildi.  

DEMİR ALT YAPININ ALTINI ÇİZMİŞTİ

Boluspor'a başkan olarak aday olduğu dönemde genç sporculara ve alt yapıya önem verilmesi gerektiğini belirten iş insanı Cavit Demir'in önümüzdeki günlerde Aladağspor yönetimi ile bir araya gelerek sponsorlukla ilgili detayların netleşeceği belirtildi. Demir'in alt yapı ağırlıklı bir "Çağsu Hastaneleri Aladağspor" ekibine destek vermesinden dolayı memnun olduğu öğrenildi. 

34 yıldır bir köy takımı olarak ayakta duran ve önemli bir taraftar kitlesine sahip Aladağspor'un resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra "Çağsu Hastaneleri Aladağspor" olarak yeni sezonda mücadele edeceği öğrenildi.   

1 yorum yapılmış

  • Zekiyeiller24 Temmuz 2019 • 22:43

    Güzel bir hizmet, sporun ve sporcunun katıldığı bir destek. Hayırlı olsun bolumuza Çağsu hastaneleri Aladağ sporumuza

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.