19/04/2024

BÖYLE TARAFTARA CAN KURBAN...

2 Ağustos 2019 - 14:53
BÖYLE TARAFTARA CAN KURBAN...

İsmi Hüsnü Ceylan.. Herkes tanır.. Tanımayanda şimdi tanıyacak. Çatladıoğlu LTD Şti'de ...

İsmi Hüsnü Ceylan.. Herkes tanır.. Tanımayanda şimdi tanıyacak.

Çatladıoğlu LTD Şti'de yıllardır çalışan bir isim. İş adamı hayırsever Sabri Çatladı'nın sağ kolu. Boluspor camiasının en tanıdık isimlerinden biz yine de tanıştıralım. 

Hüsnü abimiz, Hüsnü Ceylan arkadaşımız, Boluspor sevdalımız...

 1979'dan beri Boluspor'u takip eder. 40 yılda iç sahada sadece 5 maçı kaçırmış. Diğerleri eksiksiz tribünde. Şöyle bir hesap yaparsak 40x18 toplam 720 maç. 5'ini kaçırmış desek şöyle böyle 700 iç saha maçı.. Deplasmanları saymadık. Kaçırdığı maçlardan birinde eşi hastanede. Kendi anlatıyor. "Eşim hastanede Faruk Yiğit'in Boluspor'da olduğu dönem. Ama içim kıpır kıpır hanımda hastanede, ben başında. Acile gelmiştik. Gaziantepspor ile oynuyoruz. Radyoyu kulağıma dayadım, hasta başında dinliyorum. Faruk 2 gol atıyor maçın yıldızı. Radyo başında 'aslanım Faruk' diyorum. Yıldız oyuncu tebrik etmek istiyorum, ama hastanedeyim, sessiz seviniyorum.  Hop! 2. yarıda Faruk sakatlanıyor, oyundan çıkıyor. Maçın son bölümleri öndeyiz, bir ambulans sesi bir koşturmaca bir baktım yandaki hasta yatağına Faruk'u yatırıyorlar. Burnuna darbe almış. Golü ve galibiyeti hastanede kutladık. Ben maça gidemedim ama maç bana geldi."      

Hüsnü Ceylan, kombine var oldu olalı her yıl gider, ilk alan 10 kişiden biri olurmuş. Yeni sezon kombinesini bekliyor. Hemen alacak. Onun Boluspor sevgisi ne transfer, ne hedef. Anlattığı gibi Boluspor, onun için Kırmızı Beyaz aşk. Ha birde maçlara giyinir, kuşanır tertemiz elbiseleri ile gidermiş. (Biz duyduk) Aşka gider gibi..    

Teşekkürler Hüsnü Ceylan.. 

www.spor14.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.