20/04/2024

BİNALİ YILDIRIM'DAN BOLU VALİLİĞİ'NE ZİYARET

26 Kasım 2019 - 11:39
BİNALİ YILDIRIM'DAN BOLU VALİLİĞİ'NE ZİYARET

BAİBÜ 2019 – 2020 Akademik yılı açılışı ve Hukuk Fakültesi temel atma töreni ve Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesi açılışı için Bolu’ya gelen 65. hükümet Başbakanı, önceki dönem TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Bolu Valiliği’ni ziyaret etti.

65. hükümet Başbakanı, önceki dönem TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Bolu Valisi Ahmet Ümit ile birlikte geldiği Valilik binası önünde Vali Yardımcıları İlhan Turgut ile Çağlayan Kaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever ile birim müdürleri karşıladı.

65. hükümet Başbakanı Binali Yıldırım’ın Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında yaptığı ziyarete Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay eşlik etti.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Şeref Defterini imzalayan 65. hükümet Başbakanı Binali Yıldırım daha sonra beraberindekiler ile birlikte makama geçti.

Ziyarette 65. hükümet Başbakanı ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım’a ziyaretleri için teşekkür eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devletimizin desteği ile Bolumuzu daha iyi yerlere hep beraber getireceğiz” diyerek Bolu Halkı adına şükranlarını sundu.

65. hükümet Başbakanı Yıldırım, Bolu Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti Bolu İl Başkanlığına geçerek partililerle bir araya geldi ve akabinde ilimizden ayrıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.