18/04/2024

SAVAŞ ABAK'TAN BOLUSPORA DESTEK MESAJI

14 Şubat 2020 - 17:00
SAVAŞ ABAK'TAN BOLUSPORA DESTEK MESAJI

Boluspor’un eski Kulüp Başkanı Savaş Abak, Cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçında takıma başarılar dileyerek, “Umut ediyorum ki, Boluspor içinde bulunduğu bu olumsuz durumu; taraftarıyla, kalbi Boluspor için atan Boluspor sevdalılarıyla el ele vererek atlatacaktır” dedi.

Boluspor’un içinde bulunduğu kötü gidişatı değerlendiren ve Boluspor’un bu zorlu dönemi atlatacağını vurgulayan eski Kulüp Başkanı Savaş Abak, “Başkanlık yapma şerefine nail olduğum Bolusporumuz, Türk futbolunun en güzide spor kulübü, benim ise sevdamdır. Umut ediyorum ki, içinde bulunduğu bu olumsuz durumu; taraftarıyla, kalbi Boluspor için atan Boluspor sevdalılarıyla el ele vererek atlatacaktır.

“YANINDAYIZ”

Yeter ki inanalım ve hayal edelim. Bizler geçmişte Boluspor için nasıl var gücümüz ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık isek dün de, bugün de, yarın da yanında olduğumuzu tüm camianın bilmesini isterim. Son olarak 14 Şubat’ta sevdamız Boluspor diyor, Cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçında takımımıza gönülden başarılar diliyorum” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.