29/03/2024

BAŞKAN ÖZCAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

18 Mart 2020 - 19:03
BAŞKAN ÖZCAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özcan mesajında, "Bizlere bu cennet vatanı bırakabilmek için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin değerlerini bilmek ve Çanakkale Destanını gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevlerinden olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan, yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale Zaferi, Türk milletinin tarihe altın harflerle yazdığı en önemli destanlardan bir tanesidir. Çanakkale’de en zor zamanlarda bile Türk milleti işgalci devletlerin yenilmez denilen donanmalara karşı, tarihi bir karşı koyuş sergileyerek, dünya savaş tarihine geçen bir zafer kazanmıştır.  Büyük yoksunluklar ve yoksulluk içinde var olma mücadelesi veren bu aziz millet, söz konusu vatan olunca neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve yüz binlerce şehit ve gazi verilmesine rağmen, “Çanakkale Geçilmez” ibaresini tarihe altın harflerle yazdırmıştır.  Bizlere bu cennet vatanı bırakabilmek için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin değerlerini bilmek ve Çanakkale Destanını gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevlerinden olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, milletimizin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ni kutluyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.