29/03/2024

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI VALİ ÜMİT BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Eylül 2020 - 15:35
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI VALİ ÜMİT BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak üzere İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda Bolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları İlhan Turgut, Ahmet Atılkan ve Çağlayan Kaya, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Özcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, kamu kurum ve kuruluşlarının Müdürleri katıldı.

Toplantı da Bolu Valisi Ahmet Ümit, mevzuat, koronavirüs tedbirleri, il genelinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar, vatandaş talepleri, orman ve anız yangınları, AFAD planları, kılık kıyafet, mesai saatleri,izinler vb. konularda talimatlarda ve uyarılarda bulundu. 

“BÜTÜN İDARENİN SESİ BİR ORKESTRA GİBİ ÇIKMALIDIR”

Tüm kurumların,idarenin eylem ve işlemlerinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini söyleyen Vali Ümit, “Biz, hepimiz bir aileyiz. Hepimizin bir arada bulunma sebebi yaşadığımız şehre, insanlarına ve ülkemize hizmet etmektir. Burada bizler kader birliği, hizmet seferberliği yapıyoruz. Yapılan her hizmette bütün kurumlarımızda çalışan herkesin etkisi ve katkısı vardır. Her kurum amiri arkadaşımız  kendi görev, yetki ve sorumluluklarını bilmelidir. Tüm kurumlar idarenin eylem ve işlemlerinde bir orkestra gibi olmalı, hem mental hem iş hem hedef olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelidir. Gerek kurumlar arası ilişkilerde ve gerekse vatandaşlarımızla iletişim ve empati hususlarında da duyarlı olmalıdır. Çünkü birimizin başarısı hepimizin başarısıdır, birimizin başarısızlığı da hepimizin başarısızlığıdır. Bu vesileyle toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi. 

Toplantı Bolu Valisi Ahmet Ümit’in, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarıyla sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.