29/03/2024

YENİDEN REFAH TABELASI GERİ ALINDI ESKİ YERİNE ASILACAK

18 Şubat 2021 - 16:16

Yeniden Refah Partisi Göynük İlçe Başkanlığı tabelasının sorgusuz sualsiz şekilde hiçbir tebligat veya bilgilendirme yapılmadan Göynük Belediyesi tarafından sökülüp alıkonulması sonrası Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı, ilçeye çıkarma yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve beraberindeki heyet ilk olarak Göynük İlçe Teşkilatını ardından da tabela krizi yaşanılan Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya’yı ziyaret etti. Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve beraberindeki heyetin Göynük Belediye Başkanı Çankaya ile yaptığı istişareler neticesinde uzlaşma sağlandı. Uzlaşı çerçevesinde Yeniden Refah Partisi Göynük İlçe Başkanlığı tabelası belediye yetkilileri tarafından partiye iade edildi. Tabela yakın zamanda eski yerine tekrardan asılacak.

“YANLIŞTA DİRETMEYEN GÖYNÜK BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; “Göynük Belediyesi yaptığı işlemin yanlış olduğunu anlamış ve tabelamızı iade etmiştir. Yanlışta diretmeyen ve yapılan yanlışın farkına vararak tabelamızı iade eden Göynük Belediyesi Başkanı Ahmet Çankaya’ya teşekkür ediyorum.  Biz Yeniden Refah Partisi olarak her daim hakkın savunucusu olduğumuz gibi yasalarımız çerçevesinde hakkımızı aramak ve haklı olduğumuz davada sonuna kadar mücadele etmekle mükellefiz. Her ne olursa olsun verdiğimiz mücadele sonuç verinceye kadar asla pes etmeyeceğiz. Aynı şekilde ülkemizi ve halkımızı, Milli Görüş’ün yönetim kadrolarıyla müreffeh seviyelere çıkarmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.