19/03/2024

İSMAİL KOCAMAN KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

12 Ocak 2022 - 10:33

Bolu'nun sevilen esnaflarından ve fotoğrafçılarından İsmail Kocaman geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede bu aksam saatlerinde yaşama tutunamayarak veda etti.

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği ile fotoğrafçılık macerası başlayan ve tutkusunu iş hayatına dönüştüren güzel yürekli insan İsmail Kocaman, 5 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda süren yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı. Fotoğrafçılık yeteneği Bolu sınırlarını aşan 'O An Fotoğraf' stüdyosu ile başladığı iş hayatında sanatını her zaman zirveye taşımayı hedefleyen Kocaman’ın ani ölümü, sevenlerini derinden üzdü.

Kocaman bu güne kadar yüzlerce çiftin düğün hikâyesini çekmiş, yüzlerce çiftin mutluluğunu usta objektifi ile ölümsüzleştirmişti. Geride bıraktığı sanatın ölümsüzlüğü ile bu alemde güzel izler bırakarak aramızdan ayrılan güler yüzlü iyi kalpli sevgili dostumuz O An Fotoğrafçılık Sahibi İsmail Kocaman’a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve dostlarına sabırlar dileriz.

Cenazesi bugün (12 Ocak Çarşamba) Yeşil Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.