19/03/2024

VALİ ÜMİT, ŞEHİT YAKINLARIMIZ VE GAZİLERİMİZLE BİRLİKTE “KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİNİ İZLEDİ

13 Ocak 2022 - 14:31

Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimizle birlikte Trabzon Maçka'da teröristlerce kurulan hain pusuda şehit verdiğimiz Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini izledi.

Filmi büyük bir beğeniyle izleyen, film gösterimi sonrasında da şehit yakınlarımız ve gazilerimizle sohbet eden Bolu Valisi Ahmet Ümit konuşmasına,

“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır” dizeleriyle başladı.

Sayın Valimiz Ahmet Ümit, “Aziz şehitlerimizin, kahraman ecdadımızın kanlarıyla kazanılan vatan toprakları kadimden beri terör örgütlerinin, emperyalist güçlerin ve iş birlikçilerinin hedefi olmuştur. Devletimiz ve aziz milletimiz bin yıldır vatan edindiğimiz bu cennet toprakları canı ve kanı pahasına savunarak hainlere fırsat vermemişlerdir.

Devletimizin belirlediği güvenlik ve terörle mücadele politikasıyla güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine ve unsurlarına taviz vermeden kararlılıkla mücadelesini sürdürmüş ve aynı kararlılıkla mücadelesine devam edecektir.

Devletimiz ilelebet payidar kalsın, şanlı bayrağımız inmesin, ezanlarımız dinmesin diye; cennet vatanımızın bir karış toprağını dahi hainlere bırakmamak için yurt içinde ve yurt dışında birçok başarılı operasyonla hain terör örgütü mensupları ve unsurları hezimete uğratılmış ve şüphesiz ki bundan sonra da hezimete uğratılacaktır” dedi.

“Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filminin milletimizin yüreğine dokunacak anlamlı bir çalışma olduğunu belirten Vali Ümit, “Nice kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı tarihimizde bundan yaklaşık 5 yıl önce 11 Ağustos 2017'de; cesaret ve kararlılığın timsali yüzbinlerce şehidimizi verdiğimiz Çanakkale ruhuyla; Çanakkale’deki 15’liler gibi daha hayatının baharında 15 yaşındaki Eren Bülbül evladımız ve Kahraman Mehmetçiğimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, Trabzon Maçka'da teröristlerce kurulan hain pusuda şehit düşmüşlerdir.

13 çocuklu bir ailenin yokluklar içerisinde büyüyen kahraman evladı Eren Bülbül ile terörle mücadelede üstün hizmetleri olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filmi izlerken hepimizi duygulandıran, milletimizin yüreğine dokunacak anlamlı bir çalışma olmuş.

Bu vesile ile öncelikle filmin kahramanları Eren Bülbül evladımızı ve kahraman Mehmetçiğimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i bir kez daha rahmetle yâd ediyor, kıymetli ailelerini hürmetle selamlıyorum. Filmin yapımında emeği geçen tüm oyunculara aynı şekilde ilimiz sinemalarında oynatılmasında, bu programın organizasyonunda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı manevi mirası lâyıkıyla korumak, evlatlarımıza özgürce yaşamaktan gurur duyacakları bir ülke bırakmak için ödenen bedelleri bir kez daha görmek adına, tüm Bolulu Hemşehrilerime özellikle de gençlerimize “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filmini mutlaka izlemeyi tavsiye ediyorum.

Ayrıca vatan savunmasında kaybettiğimiz aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden şanlı gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyorum.

Bu topraklarda Eren Bülbüller, Ferhat Gedikler, Fethi Sekinler, Ömer Halisdemirler var olduğu sürece devletimiz ilelebet payidar kalacak, şanlı bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız dinmeyecek, vatanımız bölünmeyecek, aziz milletimiz ve kahraman güvenlik kuvvetlerimiz dostlara güven, terör örgütlerine ve düşmanlara korku vermeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Duygusal anların yaşandığı film gösterimine Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, Tugay Komutan V. P. Komd.  Kd. Albay Merdin Kışkan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile eşi Özlem Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Timuçin Erem, kurum müdürleri, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.