29/03/2024

KUTLU'DAN SİYASİ NEZAKET

1 Aralık 2013 - 00:00
KUTLU'DAN SİYASİ NEZAKET

Ak Parti’nde Belediye Başkan Aday Adayı olan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta yaptığı açıklamada Belediye Başkan Adayı olan Alaaddin Yılmaz’a başarılar diledi.

Sosyal paylaşım sitesi facebook'ta açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"2014 yılı Mart ayında gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Bolu ilimizde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız olarak Alaaddin Yılmaz ile yola devam kararı alınmıştır. Aday adaylığımız sürecinde şahsıma gösterilen teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu zorlu yolda gerek partimizin tüm teşkilat mensuplarından, gerek ailemden, yakınlarımdan, arkadaşlarımdan ve gerekse Bolu halkından gördüğüm destek beni ziyadesi ile memnun etti. Aday adaylığı sürecini yine birlik ve beraberlik içinde sonlandırmanın mutluluğunu da yaşıyorum. Birlik ve beraberliğin bu aileyi daha da büyüteceğine inanarak, el ele, kol kola, partimizin hedeflerine ulaşmak için çalışacağıma nasıl söz verdiysem, bu sözümün arkasındayım. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimler sonunda sandıktan yine AK Parti çıkacak, AK Parti'nin birlik ve berberliği asla bozulmayacak ve yine kazanan AK PARTİ olacaktır. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıkladığı gibi Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Alaaddin Yılmaz'dır. Seçim sonunda sandıktan galip çıkacağına inandığımız Sayın Alaaddin Yılmaz'a bundan sonraki görev süresince yapacağı çalışmalarda da başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle seçim sürecinin Bolumuza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.