16/04/2024

DOLANDIRICILARA 21 BİN TL KAPTIRDI

17 Eylül 2014 - 00:00
DOLANDIRICILARA 21 BİN TL KAPTIRDI

Bolu'da şüpheli bir şahıs tarafından telefonla aranarak terör örgütünün hesaplarını takip ettiği söylenen kadın, çöp konteynırına 21 bin TL bırakınca dolandırıldı.

Olay, öğle saatlerinde Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi Aydın Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, M.E. isimli yaşlı kadını telefonla arayan bir kişi, kendisine terör örgütünün takibinde olduğunu söyledi. Paniğe kapılan kadın ne yapması gerektiğini sorunca telefondaki şüpheli şahıs hesabındaki paraları bankadan çekerek PTT Şubesi'nin yanındaki Aydın Sokak'ta bir inşaat kenarında bulunan çöp konteynırına bırakmasını istedi. Saat 12.00 sıralarında çöp konteynırına 21 bin TL bırakan kadın oradan ayrıldı. Aradan 4 saat geçmesine rağmen telefondaki şahıs bir daha aramayınca yaşlı kadın dolandırıldığını anladı. M.E.'nin polise durumu anlatmasından sonra olay yerine gelen Asayiş, Yankesicilik Ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çöp konteynırlarında arama yaptı. Çöp kutularının altına kadar batan polisler, parayı bulamadı.

Dolandırıcılara 21 bin TL parasını kaptıran kadın emniyete götürülürken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.