20/04/2024

YILBAŞINDA NEREYE GİDİLİR

31 Aralık 2014 - 00:00
YILBAŞINDA NEREYE GİDİLİR

Toplumumuzda, doğum günü, sevgililer günü, evlilik ve tanışma günleri gibi daha birçok özel gün en yakınlarımızla özel yerlerde kutlanır. Peki yılbaşı eğlencesi nasıl olur ve nerelerde yapılır. Bolu’da yılbaşını geçirebileceğiniz yerler nereler. Gazetemiz muhabiri bunu sizin için araştırdı.

Haber: Ali Rıza Şahinoğlu

Her özel gün gibi, Yılbaşında da plan yapmak kadar zor bir şey yoktur. Ne giyeceğiniz, nasıl makyaj yapacağınız ve en önemlisi de nereye gideceğiniz için günlerce düşünmeniz gerekebilir.

Yılbaşını nerede geçireceğinize karar vermek için önerilerimize kulak verin:

Önce nasıl bir yerde ne şekilde kutlamak istediğinize karar verin. Başbaşa bir yemek mi?. Arkadaşlarla gidilen bir eğlence mekanı mı? Yoksa bir aile toplantısı mı? Bol içki tüketilecek bir parti mi olacak, yoksa arkadaşlarla tombala oynayarak geçirilen bir gece mi?

Ne şekilde kutlamak istediğinize karar verdiğinizde alternatifleri değerlendirin. Bir mekan seçtiğinizde oranın özelliklerini gözden geçirin. Sevdiğiniz tarz müzik, yemek, içki ve atmosfer kriterlerinden geçip geçmediğine bakın. Yılbaşı menüleri önceden belli olacağı için özel istekleriniz olup olmadığını işletmeye belirtin. Tüm bu özellikleri bir araya getirdiğinizde aklınızdaki yer tüm testleri geçiyorsa vakit kaybetmeyin. Rezervasyon prensibiyle çalışan mekanlarda yer ayırtmak için acele edin! Zira Bolu'da bulunan birçok mekanın yılbaşı rezervasyonları şimdiden doldu.

Peki Bolu'da nereye gidilir ve nasıl eğlenilir.

Eğer aracım yok, çok uzağa gidemem diyorsanız şehir içinde bulunan mekanlara göz atmak gerekir. Peki bu mekanlar nereler?

CİTRUS CAFE BAR'DA

Yılbaşı partisi için biletler tükenmek üzere, Citrus Bar'da bilet fiyatları 100TL, bu fiyatın içerisinde ise Ordöv tabağı, çerez tabağı, meyve tabağı ve gece çorbası fiyata dahil. Ayrıca Yılbaşı partisinde sürpriz çekiliş ve hediyeler CitrusCafe Bar müşterilerine özel.

PANORAMA OTEL

Müşterilerini, Düzce fasıl ekibi ve sonrasında ise sanatçı Ramiz ile müşterilerini coşturacak. Otelin menüsü ise şu şekilde olacak, Ordöv tabağı 3 çeşit ara sıcak, kestane ve iç pilavlı hindi, meyve tabağı, saat 24 den sonra sucuk ekmek partisi sonrasında ise sıcak şarap ve işkembe çorbası ile müşterilerine hizmet edecek.

SOYLU OTEL'İN

Otelin Genel Müdürü İbrahim Yüksel; " Yılbaşı için Bolu halkına özel programlar hazırladık, ve her bütçeye hitap edecek herkesin eğlenebileceği standartta programlarımız olacak" diyerekşunları ekledi. "Ana programımız, Sanatçı Pınar Öner'in bulunacağı otelimizin en üst katındaki kolonsuz görüş mesafesinde sıkıntı yaşanmayacak alanda eğlenceli programımız olacak, kişiye özel( 2 kişiye özel, 4 kişiye, 6 kişiye, 10 kişi) gibi standart maslarımız olacaktır" dedi.

TERMAL OTEL'DE

Sanatçı Berrak ve orkestrası, sonrasında Kerem, Seda ve bağlamacı Derviş ekibi ile saat 20 den 03 kadar canlı müzik olacak. Termal otelin kabarık bir menüsü müşterilerini bekliyor. Menüde; Ordövr tabağı, cafe de paris soslu hindi, isli peyniri iç pilav,ezinepeyniri,kestaneli sebze buketi,eskikaşar,soğankroket közlenmiş patlıcan salata,tahinli kırmızı biber,arnavutciğeri,meyva tabakları yanarlı,midyedolma,hindiShow,alabalıkfüme,çiğ köfte, kremalı işkembe çorbası,yoğurt – kavun,turşu,kuşbaşı etli pazı sarma,cevizli kabak tatlısı,krepten paçanga böreği, ve limitsiz yerli içki.

KÖROĞLU OTEL

Müşterilerine Yılbaşı balosu ve müzisyen olarak Hakan, Tuğrul Ve Zeynep'le bereber 2014 yılını noktalayıp 2015'e merhaba diyecekler.

GAZELLE RESORT&SPA

Otelde, Grup Tria ve solisti İrem Derlen sahne alacak ve otel müşterilerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

GRAND KARTAL OTEL

Oteldede ise Aytekin organizasyon aracılığı ile snowboard parti ayrıca havai fişek, ses ve lazer gösterisi ile yılbaşını en güzel geçireceğiniz mekanlarda birisi olacak.

ABANT PALACE

Otelde, sanatçı Lara müşterilerini mükemmel sesi ve kıvrak danslarıyla coşturacak.

BÜYÜK ABANT

otelinde sempatik şarkıcı İzel sahne alacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.