28/03/2024

YÜKLÜ FATURA YOLDA

10 Aralık 2013 - 00:00
YÜKLÜ FATURA YOLDA

Boluspor, her geçen hafta kan kaybetmeye devam ediyor. Ligin en kötü futbolunu haftalardır ortaya koyan kırmızı-beyazlılar aldıkları sonuçlarla adeta 2’nci lige doğru yavaş yavaş giderken sezon başında Boluspor’a menajerlerin kocaman bir kazık attığı alınan sonuçlarla belli oldu.

Sezon başında hesapsız yapılan transferlerle bu günlere gelinirken, Boluspor camiası tamamen karamsarlığa büründü. Haftalardır alınan başarısız sonuçların ardından galibiyeti unutan Boluspor'da kadro yapısının güçsüz olduğu ve kurulan kadronun plansız bir şekilde lige başlaması bu transferleri yapanlar ve onay verenlerin İBB maçında alınan 4-0'lık mağlubiyetle tamamen ortaya çıkmış oldu.

MENAJERLERİN PARA OYUNU

Birçok menajerin lig de oynamayan oyuncuları Boluspor yönetim kuruluna tavsiye etmesi ile yapılan kadroda alınan sonuçlarla takımın bu şekilde alt sıralara sürüklendiği gün gibi ortaya çıktı. Kırmızı beyazlıların haftalardır etkisiz görünmesi ve takım olma yolunda direnci tamamen düşerken, sezon başı hazırlıklarında menajerlerin Boluspor'a oyuncu tavsiye etmesi bugün ise, o menajerlerin ortada görünmeyip, o gün yaptıkları kötülükleri bugünün hazırlayıcıları olarak gösteriliyor. İBB karşısında alınan 4-0 mağlubiyetin sonrası bu durum tescillenirken basit bir lig olmadığı bilinen 19 takımlı PTT birinci ligde Boluspor'un sondan dördüncü sıraya yerleşmesi bugün adeta Bolu halkını ve Boluspor taraftarını kahretti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.