29/04/2024

2015 YILININ SAÇ VE TÜRBAN TRENDLERİ

29 Nisan 2015 - 00:00
2015 YILININ SAÇ VE TÜRBAN TRENDLERİ

Özel Çağsu Hastanesi Güzellik Merkezi Kuaförü Gülten Caba, 2015 yılında evlenecek gelin adaylarına saç ve türban moda trendlerini anlattı.

Birbirinden yenilikçi fikirler, bu sezon evlenecek çiftleri bekliyor diyen Caba, 2015'in yenilikçi çiftleri, hem gelenekselliği hem de modernliği bir arada sunan bu düğünlere bayılacak diyerek evlenecek çiftlere bu seneki düğün tüyolarını da vermiş oldu.

Özel Çağsu Hastanesi Güzellik Merkezi Kuaförü Gülten Caba yaptığı açıklama da şunları söyledi;

"Gelin saçı olarak, 2015 te yine topuz saçlar moda olsa da, salık saç modelleri ve örgü saç modelleri bu sene sıklıkla kullanılacak. Özellikle pudra rengi güller, güpürlü aksesuarlar, gümüş renkli taçlar ve aparatlar kullanılacak.

Türban saç trendlerinde ise, daha modern ve zarif modeller gelin adaylarını bekliyor. Türbanlı modellerin duvağı, fışkıran tarzlarda kullanılacak, üzerine özellikle swarovski taşlarla süslenebilir olacak.

Gelin makyajları eskisi gibi yoğun renkli makyajların yerine daha doğal ve nude tonlar, toprak tonlarının hakim olacağı tarzda olacak. Önemli olan cilt rengine uygun fondöten kullanarak, pürüzsüz bir cilt elde etmek ve dudak rengi bir ruj ve rimel kullanarak doğal bir görünüm sağlamak.

Gelin ayakkabılarında daha çok çiçekli ve pırıltılı detaylar ön plana çıkabilir. Platform topuklu gelin ayakkabıları, rahat ve kullanışlı oldukları için en çok tercih edilen modellerdir.

Son olarak ise gelinliklerde büyük ve dramatik etekler, dantel zemin, derin dekolte, üç boyutlu bir kumaş kullanımı mevcut. Gelinlikte apliklerin kullanımı eldiven, pelerin gibi tamamlayıcı aksesuarlar ile ortaya çıkıyor. Kumaş olarak dantel, tül şifon, brokar kullanımı ağırlı olacak" diyerek tüm evlenecek çiftlere mutluluklar dilemeyi de unutmadı. Berna HOTAKOĞLU

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.