18/04/2024

MEMLEKETİM BOLU’NUN SON BOMBASI

30 Nisan 2015 - 00:00
MEMLEKETİM BOLU’NUN SON BOMBASI

2012 Yılında yayın hayatına başlayan Bolu’nun en yeni ve dinamik gazetesi Memleketim Bolu, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bolu’nun en ünlü hocası Lütfi Karadaş bundan böyle köşe yazılarıyla gazetemizde okurları ile buluşacak.

Birkaç ay önce 3. yaşını kutlayan Memleketim Bolu Gazetesi, içeriği ve kadrosu ile güçlenmeye devam ediyor. Siyasete ilişkin tarafsız haberler, ilçelerden ve kurumlardan en zengin bilgiler, sağlık haberleri, okuyucu fotoğrafları, zengin muhabir ve köşe yazarı kadrosuyla Memleketim Bolu Gazetesi adından söz ettirmeye devam edecek.

Memleketim Bolu Gazetesinin son bombası Bolu'nun çok sevdiği, tüm Türkiye'nin duaları ile yakından tanıdığı Lütfi Karadaş Hoca oldu. Lütfi Hoca çok yakında köşe yazıları ile Memleketim Bolu Gazetesi okuyucuları ile buluşacak. Genç Şair arkadaşımız Murat Çetin'de yazdığı şiirler ile her gün okurlarımızın duygularına hitap edecek.

Memleketim Bolu Gazetesinde yazacağı yazıları hakkında bilgi veren Lütfi Hoca, "Dilimiz döndüğünce İslam hakkında yazmaya çalışacağım. Okuyucularımızın soruları olursa bana ulaşabilirler. Bilgimiz yettiği sürece cevaplandırırım" ifadelerini kullandı.

Lütfi Hocanın Memleketim Bolu Gazetesi köşe yazarları kadrosuna eklenmesine ki memnuniyetini dile getiren Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Elif Sarıhan, "Lütfi Hoca herkes tarafından biliniyor. Kadromuza katılması bizim için onurdur. Aralık ayında Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü Bolu Şubesinin açılması ile bizde gazetemizde bir çok değişikliğe ve kadro güçlendirmesine gittik. Kadromuzda iki İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu arkadaşımız var. Aynı şekilde Anadolu Ajansına serbest muhabirlik görevini sürdüren iki arkadaşımız var. Deneyimi ile Bolu basınına yön verebilecek yıllardır Bolu basınında çalışan arkadaşlarımız var. Bolu'nun en yeni gazetesi olmamız bizim için dezavantaj gibi gözükse de biz bunu avantaja çevirdik. Okuyucularımızın önerileri bizim için çok önemli. Beğeni ve eleştirileri ile her zaman bize ulaşabilirler" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.