18/05/2024

BOLU’NUN,”FUAT AVNİ”Sİ “BOLU DAY”MI?

15 Haziran 2015 - 00:00
BOLU’NUN,”FUAT AVNİ”Sİ “BOLU DAY”MI?

Bolu’da, Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden twitter fenomeni “Fuat Avni” benzeri bir sosyal paylaşım hesabı konuşulmaya başladı. 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala kimin tarafından açıldığı belli olmayan “Bolu Day” isimli facebook hesabından Bolu gündemine dair yorumlar yapılıyor.

Bolu'da, Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden twitter fenomeni "Fuat Avni" benzeri bir sosyal paylaşım hesabı konuşulmaya başladı. 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala kimin tarafından açıldığı belli olmayan "Bolu Day" isimli facebook hesabından Bolu gündemine dair yorumlar yapılıyor.

Yapılan paylaşımların daha çok AK Parti karşıtı ve milliyetçi kesime yakınlığı dikkat çekiyor.

Paylaşımlarda, devlet memurlarından, siyasete, halkın sorunlarından seçimlere kadar pek çok konu üzerinde yorumlar yapıldığı gözleniyor.

"Bolu Day" isimli hesabın son zamanlarda Türkiye'yi meşgul eden "fuat avni" gibi Bolu'nun gündemini meşgul edip etmeyeceği ise tartışılan konular arasında.

"Bolu Day" isimli hesapta paylaşılanlardan bazıları ise şöyle:

"-Ak Parti kadrolarınında flaş değişiklik bekleniyor..Yönetimlerdeki bir çok ismin değişmesi gerekiyor. -Taze ve saf yüzler gerek. Milleti hırsladıracak para babası tipleri temizlenmesse istakrar erimeye devam edecek. -Kendi partisine ihanet edip oy atmayacak Ak Partililer dava diye şov yapmayı bırakacak. - Bu seçim sonuçlarının sorumlusu Ak Parti'nin kendisidir. Millet bir uyarı verdi. Kendinize gelin diye ama hemen suçu başka yerlere itelemeye çalışan bir yönetim var.."

"CHP+HDP+paralel=seçim sonucu...."

"CHP önünde hdp kutlama yapıyor..Allah belanızı versin...siz Bugünleri çok arayacaksınız...."

"İşte Ak Parti Genel Merkezi'nin Bolu'da yapmış olduğu zafer sıralaması böyle yenilgi sonlandı. Şİmdi birileri çıkacak halkımız böyle taktir etti. Biz çok çalıştık ama yapacak birşey yok diye beyanat verecek. Şimdi burada ağlayacağına git genel merkezin kapısında ağla.. Bu sıralamanın yanlış olduğunu genel merkeze 5 yıl boyunca hatırlat ki bir daha aynı hatayı yapmasınlar..."

"Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'nda gözler Erçoşkun'u aradı..İl BAşkanı bir açıklamada yapmadı. Artı olarak İl Başkanı açıklamasında diğer partilerin oy oranlarını açıklayarak yorum yapıyor. Böyle birşey olabilir mi? Sen kendi oy oranın üzerinden değerlendirme yap. Öz eleştirini yap."

"Yarın herkes elinde raporlarla genel merkeze...İnşallah sağlam raporlar hazırlanmıştır...Hangi vekil ne kadar çalıştı..Il ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarının bağımsız çalıştığı bir seçim geçiren ak parti sadece Bolu'da değil..Türkiye geneli böyle...Sıralamada çok önemli..."

"Cehalet bir ülkede en kötü virüstür. Siyasi partiler için hazırlanan paylaşımları profilinde paylaşan insanlara gülüyorum. Daha konuşmasını beceremeyen ama kendisi siyasetçi zanneden gereksiz insanlar. Kendi partini anlat diye sorsalar eminim 1 gram savunacak beyinleri yok.."

"Bolu'da parti yalakalığı yapan şahıslara şaşırıyorum. Adam okul müdürü, daire müdürü, il müdürü ama işi gücü şak şak.. Yeter ki bir yerde başkan vali görmesin.. Selifeler, protokole yağcılık akıyor akıyor...Yok ki bir baba yiğit yalamalığı bırakın işinize bakın diyecek.."

"Aktif bir görevinde kalmadı.Dikkat çekmek için sürekli profil resmi değiştirir durursun artık.. Yapacak birşey yok..."

"Bolu Belediyesi idarecileri artık çalışma sistemini değiştirmeli. Egodan uzak...Basında Çıkma Pahasına çalışmayı bırakmalı...Gazeteler de boy göstermek için atmadıkları takla kalmadı..."

"Bir Şehirde Belediye Başkanı haricinde açıklama yapan, basına Çıkma gayreti içinde çabalayan yardımcılar bir tek Bolu'da.. araştırması bedava...Başka bir Şehirde yok..."

"Başkan Yılmaz Bolu için derken yanındakiler ego için demeye devam...Bolu'da adam vardı da Başkan mı almadı... sonra kızıyorlar.."

"Yeni gelen valimiz tam devlet Adam'ı ama.. Ne basınla işi var nede başka birşeyle...şovdan uzak işine Gücüne BAKIYOR..."

"Bolu da daire müdürlerinin içinde de çok şovmen var. eğitim, sağlık vs... İş güç güç kalmamış sosyal medyadan çıkmıyor adamlar...."

Zafer GÖDER

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.