19/04/2024

DURMUŞ “GÜÇLÜ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

3 Ocak 2014 - 00:00
DURMUŞ “GÜÇLÜ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Boluspor, ligin ikinci yarısı için Antalya’da toplanarak ilk antrenmanını yaptı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Besim Durmuş, Boluspor’un yaptığı antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Besim Durmuş “Bu oyuncu grubumuzla birlikte inşallah ilk yarıda kaybettiğimiz puanları çoş koşarak, mücadele ederek özellikle bu kampta takım ruhunu, takımdaşlığı, birlikteliği, ortak aklı ön plana koyarak iyi bir takım ruhu ortaya koymak istiyoruz” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş şöyle devam etti "Bugün itibariyle toplandık. Eksik oyuncularımız var. Yabancı oyuncularımız sabah kampa katılacak. Ama genelde hazırız. İnşallah ilk yarının son Denizli galibiyeti, camiamızın biraz olsun yüreğine su serpti. Bulunduğumuz yerden bir an önce kurtulmak istiyoruz. Daha rahat hissettiğimiz yerlere tırmanma konusunda, özellikle ikinci yarıya çok iyi hazırlanmamız gerektiğini biliyorum. Bu anlamda kısa olan bu süreçte eksiklerimizi gidererek, çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. İkinci yarının zor olacağını, ikinci yarı herkesin hem düşme noktasında hem de yukarıya çıkma noktasında olan takımların daha iyi hazırlanacağını düşünürsek, yapmamız gereken işin daha çok olacağını daha çok çalışmamız gerektiğinin yüzde yüz farkındayız. Bizde güçlü ve büyük camiayız. İyi bir oyuncu grubumuz var. Bu oyuncu grubumuzla birlikte inşallah ilk yarıda kaybettiğimiz puanları koş koşarak, mücadele ederek özellikle bu kampta takım ruhunu, takımdaşlığı, birlikteliği, ortak aklı ön plana koyarak iyi bir takım ruhu ortaya koymak istiyoruz. Buradan en önemli vurgum bu. Toplumların gücünü, nüfusların çokluğu değil, ruhsal ortaklıkların çokluğu belirliyor. O anlamda bu bizim takımdaşlık ortak aklımız bu ruhumuz çok önemli. Bunu burada çalışarak kendimizi özgür kılacağız. Hem de güçlü bir takım olacağız. Birlikte maçın sonuna kadar mücadele eden, hakem düdüğüne kadar maça asılan, ayakta kalan, maçın boyu uzadıkça maça ortak olma hissinin fazlalaştığı Boluspor'u mevcut arkadaşlarımızla yaratmak istiyoruz" dedi.

DOĞRU OYUNCULARI TAKIMA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Boluspr teknik direktörü Besim Durmuş, takıma fayda sağlayabilecek birkaç oyuncunun da takıma kazandırılabileceğinin altını çizerek şunları aktardı "Boluspor'a fayda sağlayabilecek birkaç oyuncunun da girişimi noktasında inşallah kulübümüze katkı sağlayacak doğru oyuncuları da takıma kazandırabilirsek, hem takım derinliğini hem de ikinci yarıdaki kartların ve sarı kartların oluştuğu zamanlarda kendimizi ifade edecek yapıyı koruma adına, takım derinliğini oluşturarak, daha güçlü, birbirleriyle yarışan, birbirlerinin alternatifi olan takım ortaya koymak istiyoruz. Bunların her ikisini de birleştirdiğimizde daha önceden güçlü Boluspor camiasını, kulübünü ilk yarı olumsuz geçen süreci, ikinci yarı lehimize çevirerek istediğimiz yerde bitirme noktasında bu kampa başladık. Kazasız, belasız herkesin mutlu olabileceği, herkesin Boluspor kulübünden zevk alabileceği bir yapıyı ortaya koymak için buradayız. Bunun için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.