29/03/2024

ÖZÇİMEN “BOLUSPOR’A YARDIMA HAZIRIM”

10 Ocak 2014 - 00:00
ÖZÇİMEN “BOLUSPOR’A YARDIMA HAZIRIM”

Boluspor’un yeni başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Abak, ilk izlenimlerini aktarırken, Vali Özçimen, “Boluspor, Bolumuzun gözbebeğidir. İnşallah başarılı olursunuz” dedi.

Vali İbrahim Özçimen, Boluspor'un yeni başkanı Savaş Abak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret sohbet havasında geçerken, Boluspor Başkanı Abak, "Sizlerin bizlerin yanında olması bizim için ayrı bir güç oluşturuyor. Boluspor olarak şu anda tüm ödemelerimizi yaptık. Mali açıdan bu dönemde bir sıkıntımız yok sizlerden tek isteğimiz bizim yanımızda başımızın üstünde durmanızdır. İlk transferimizi de yaptık. Birkaç oyuncu daha alıp transferi noktalayacağız" dedi.

BOLUSPOR'A YARDIMA HAZIRIM

Ziyaretleri için Boluspor Başkanı Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden ve başarılar dileyen Vali Özçimen ise Boluspor'un Bolu'nun gözbebeği olduğunu söyleyerek, "İnşallah başarılı olursunuz. Allah utandırmasın. Ben her zaman Bolusporumuzun yanındayım. Bu şehrin sizin kazanmanıza ihtiyacı var. Ben her zaman Boluspor'a yardıma hazırım" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.