28/03/2024

ODABAŞI SONUNDA İMZALADI

18 Ocak 2014 - 00:00
ODABAŞI SONUNDA İMZALADI

Boluspor kamuoyuna daha önce duyurduğumuz İsmail Hakan Odabaşı transferi gerçekleşiyor. İkinci yarı görevi devralmalarının ardından yeni Başkan ve yönetim ilk önce kümede kalmak için oluşturulacak kadro için sıkı çalışırken transferde iddialı bir ismi kadrolarına katarak İsmail Hakan Odabaşı’nı Boluspor’a kazandırdılar.

Göreve gelmesi ile kolları sıvayan yeni yönetim kümede kalmak için takviyelerini yapmaya devam ediyor. Pazartesi günü kamuoyuna duyurduğumuz transferde ismi geçen İsmail Haktan Odabaşı ile görüşme yapıldığı bilgisine ulaşmıştık. Yapılan görüşmeler sonrasında her iki tarafta anlaşarak dün akşam geç saatlerde anlaşmaya vardı. Eksik bölgeleri kuvvetlendirmek için yapılan takviyelerle ligin ikinci yarısında korkulu günler geçirmek istemeyen yönetim kurulu gelecek yıl 50. yılını kutlayacak olan Boluspor'un da kadrosunu şimdiden oluşturmaya başladı.

1991 doğumlu olan genç oyuncu oynadığı takımlarda sağ ve sol kanadı kullanarak etkili futboluyla attığı gollerle dikkati üzerine çeken oyuncu oldu. Sezon başında Şanlıurfaspor formasını giyen Odabaşı rakip fileleri de 4 gol ile havalandırmıştı. Boluspor yönetimi genç oyuncu ile 1,5 yıllık bir anlaşma sağlarken, genç futbolcuyu bonservisi ile birlikte kırmızı beyazlı ekibe kazandırdı. İsmail Haktan Odabaşı ile beklenen imzanın bugün atılması bekleniyor. Birçok PTT birinci lig takımının listesinde olan İsmail Haktan Odabaşı Boluspor'u tercih ederken, Odabaşı ile yapılan bir haftalık görüşmede dün akşam geç saatlerde sonuçlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.