19/03/2024

T.C.BOLU BELEDİYESİ 10 HAZİRAN 2019 TARİHLİ “HAZİRAN”MECLİS TOPLANTISINDAN…

Mustafa COP

Mustafa COP
13 Haziran 2019

Madde3.”Birim Müdürlüklerinden gelen konuların görüşülmesi , (a) dan (p) ye tam (onaltı) madde… Yeni Belediye Meclisimiz tüm Türkiye’ye örnek olacak kararlar almakta iddialı olurken ilginç konular da meclise getirilmeye başlandı…İzliyoruz… “ORADAYDIK”… d)”

Bolu’yu Seviyorum İnşaat A.Ş. unvanı ile kurulmakta olan şirketin, kurucusu Necati YILMAZ tarafından Bolu Belediyesi’ne şartsız hibe edilmesi konusunun görüşülmesi “ “TABİATIN KALBİ KÖROĞLU DİYARI BOLU İNŞ.ORG.SPOR HİZM.TEM.GIDA SAN VE TİC.A.Ş.”… ”

Bolu TSO” kayıtlarına göre ;İştigal Konusu;”Ana sözleşmesinde yazılı işler “… Konusu.”HAZIR BETON, ENTEGRE CONTALI BETON BORU”… Adres.”Büyük Cami Mah.Parti Sok.No.6/ 8-9 Merkez /Bolu “… Bu Belediye Şirketimize bir kardeş Anonim“ŞİRKET”de yeni dönemde geliyor… Bu da yine hibe bir şirket…Vatana millete hayırlı olsun…

“BOLUYU SEVİYORUM” güzel bir slogan, “hashtag”..Seçimlerde de ilgi gören bir çalışma… Gölköydeki çöp toplama organizasyonundaki protokol tişört lerindeki yazı da buydu… Evet efendim… Bu şirket insinin marka tescili de acilen yapılmalımıdır dostlar ?.. Yoksa Köroğlu köftecisinden her iştigal konusuna Ltd.Şti. den tutda her yerimiz bu sloganla mı çevremizde bulunacak mı dostlar ?.. Saygılarımızla. Selam ve “ M U H A B B E T L E “ ..

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarın diğer yazıları