19/03/2024

PUANBANK BOLUSPOR

Metin AKGÜL

7 Nisan 2021

Alt sıralarda yer alan takımlar, her ne hikmet ise Boluspor'dan aldıkları puanlar ile derin nefes alıyorlar. Boluspor ise kendi kendini sıkıntıya sokmaya devam ediyor. Rakiplerimiz ''Biz artık küme düşmek istiyoruz'' derken, Boluspor'un ''Olmaz, düşemezsiniz'' diyerek rakiplerine puan hediye etmesine akıl sır ermiyor. Banka kredisi gibi isteye puan kredisi dağıtmaya devam ediyoruz. O yüzden Boluspor'a, Puanbank benzetmesini uygun görüyorum. Bazı taraftarların, Boluspor'un maçları sattığı  yönünde dedikodularda  bulunsalar dahi böyle bir şeyin Boluspor camiasına yakışmayacağını düşünüyoruz. Dedikoduların devamın da ise Adanaspor maçında Gökhan Sazdağı'nın eski takımı Adanaspor'un düşmesini istemediği için bilerek oynamadığını ve hocanın da bunu gördüğü halde oyundan almamasına anlam getiremediklerini söylemişler. Gökhan Sazdağı gerçekten böyle bir şey yaptı ise bana göre kadro dışı bırakılmalıdır. Çünkü formasını terlettiği, ekmeğini yediği kapıya ihanet etmiş olur. Yönetim bu maçın tekrarını izleyip gerçekten böyle bir durumun olup olmadığını gözden geçirmelidir.

Maçın geneline baktığımızda, Boluspor'un üstün futbol oynadığını söyleyebiliriz. Ancak bireysel hatalar  ve rakibimizi kaçırdığımız pozisyonlar sonucunda iki gol yedik. Artık bu maçı bir kenara bırakıp önümüzde ki maçları düşünmek zorundayız. Ateş hattından biran önce nasıl uzaklaşırız bunun hesabını yapmalıyız. Kolay kazanabileceğimiz maçlardan maalesef puanlar alamadık. ''Evdeki hesap, çarşıya uymadı'' demek ki.

Boluspor'da önümüzde ki sezon kadro da yer alması gerektiğini düşündüğüm sadece dört futbolcu bulunuyor. Kasango, Mustafa Çeçenoğlu, Muhammed Gümüşkaya ve Aykut Demir'dir. Aykut Demir'in uzun sakallarından dolayı yargılayan bazı köşe yazarlarımız bulunuyor. Ancak Aykut Demir oynadığı futbol ile hem defansı toparlıyor, hem oyun kurmaya yardımcı oluyor, hem de yanında görev yapan Emin Bayram yada Burak Bekaroğlu'nun hatalarını kapatıyor. Aykut'a kafayı takımışlar ya, oynadığı futbolu zaten konuşan yok. Ben Aykut'un özel yaşantısını bilmem, kendisini de tanımam ama futbol tarzını ve sahada ki kişiliğini çok beğeniyorum. Kabongo Kasongo, Boluspor'un için bir fırsat ve değer'dir. Bu futbolcu Boluspor'da kaldığı sürece bir çok başarıya imza atacaktır. Mustafa Çeçenoğlu'nun futbol tarzına bayılıyorum. Melih Okutan gibi yakın zamanda Süper Lig'e gidecek futbolcular arasında yer alır. Muhammed Gümüşkaya gelecek adına umut veren ve yıldız olmaya aday bir futbolcu'dur.

Boluspor'un kalan maçlarına baktığımızda ise puan alabileceği sadece Bandırma ve Eskişehir maçları bulunuyor. 32 Puan'ı bulunan Boluspor, bu maçlarda alacağı üç puan ile ligi 38 puan ile tamamlar. Rakiplerinin puan kaybetmeleri halinde lig'te kalmayı garantiler. Sonrasında Boluspor'un durumunu hep beraber değerlendiririz.

Saygı ve selamlar..   

 

    

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarın diğer yazıları