26/04/2024

ABDULLAH DAYI ‘ONUN ADINI AĞZINA ALMA’ DEDİ…

14 Ocak 2019 - 11:54
ABDULLAH DAYI ‘ONUN ADINI AĞZINA ALMA’ DEDİ…

Bolu’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kürsüye çıktığında salonu inleten “Vur vur inlesin, Tanju Özcan dinlesin” sloganlarına karşı, seçim ziyaretlerinde ‘Abdullah Dayı’ dediği seçmene söz verdiğini söyledi. Bolu ağzıyla konuşan Metin, “Abdullah Dayı onun adını ağzına alma dedi. Söz verdim,  31 Mart akşamına kadar o ismi anmayacağım” dedi.

AK Parti, bir otelde düzenlediği görkemli törenle ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna resmen açıkladı.

BEN ADINI ANMAYACAĞIM, SİZ DE ANMAYIN”

Törende konuşan Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in sözleri sık sık “Vur vur inlesin, Tanju Özcan dinlesin” sloganlarıyla kesildi. Bunun üzerine Metin, seçim ziyaretlerinde ‘Abdullah Dayı’ dediği bir seçmenin kendisine tuzak kurulduğunu söyleyerek uyarıda bulunduğunu belirtti. Metin, “Abdullah Dayı ‘Onun adını ağzına alma evladım’ dedi. Söz verdim. 31 Mart akşamına kadar ağzıma onun ismini almayacağım, siz de almayın” diye konuştu.

"OY İSTEMEK VEBALDİR"

Metin konuşmasına yaptığı seçim çalışmaları ve vaatlerle devam etti. Oy istemenin vebal olduğunu söyleyen Metin, “Oy istemek söz vermektir” diyerek, makamı amaç değil, araç olarak gördüklerini bu aracın da hizmet yarışı olduğunu ifade etti.

"SALONLARA SIĞMAYAN BU COŞKU 31 MART'TA ZAFERE DÖNÜŞECEK"

Salonun kalabalığına ve coşkusuna dikkat çekerek, salonlara sığmayan bu coşkunun 31 Mart akşamı sandıktan AK Parti zaferi olarak çıkacağını gördüğünü söyleyen Metin, Alaaddin Yılmaz’dan aldığı bu emaneti emin ellerde taşıyacağını belirtti.

PROJELER ŞUBAT'IN İLK HAFTASI AÇIKLANACAK"

Metin oluşturdukları teknik ekiple tüm çalışmaları tamamladıklarını ve projelerini hazırladıklarını belirterek bunu kamuoyuna Şubat ayının ilk haftası sunacaklarını da kaydetti. Metin projelerinin açıklanacağı toplantıya tüm Boluluları davet etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.