18/05/2024

KÜÇÜK İZCİLERİN ÖRNEK DAVRANIŞI

18 Mart 2014 - 00:00
KÜÇÜK İZCİLERİN ÖRNEK DAVRANIŞI

50.Yıl İzzet Baysal İlkokulu 1/E sınıfının küçük izcileri örnek bir davranışta bulunarak, topladıkları kapakları LÖSEV Bolu İl Temsilcisi Muhammet Ali Kıvrak’a düzenlenen törenle teslim ettiler. Minik izci öğrenciler tarafından toplanan 500 kapağı Köroğlu Engel-Siz Derneğine teslim edileceğini belirten Kıvrak, “Bu kapaklar sayesinde engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınacaktır. Minik öğrencilerin desteği ile engelli olan bir vatandaşımız daha hayata bağlanacaktır” diye konuştu.

Köroğlu Engel-Siz Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay tarafından başlatılan kapak toplama kampanyası Bolu'da çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bolu 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu 1/E sınıfının izci öğrencileri de kendi aralarında yapılan kampanyaya destek vererek örnek bir davranışta bulunarak 500 kilo kapak topladılar. 1/E sınıfının öğretmeni Seher Çoban, örnek öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, "Biz bu kampanyada ‘Hep destek tam destek' sloganı ile yola çıktık. LÖSEV aracılığı ile engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye kazandırmak beni ve öğrencilerimi çok mutlu etti. Desteğe devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde güzel bir projeye de imza atmak için çalışmalarıma başladık" dedi.

Kendi aralarında topladıkları kapakları LÖSEV Bolu İl Temsilcisi Muhammet Ali Kıvrak'a teslim eden öğrencilerin mutlulukları gözlerinden ve yüzlerinden belli olan öğrenciler, kapak poşetlerini torbalara büyük bir mutluluk içersinde koydular. Kıvrak, toplanan kapaklarının engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye kazandırmak için Köroğlu Engel-Siz derneğine teslim edileceğini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.