18/05/2024

Mudurnu Belediye Başkan Adayı Soygür: “MUDURNU HALKI KAYBEDİLEN 5 YILIN FARKINDA”

24 Mart 2014 - 00:00
Mudurnu Belediye Başkan Adayı Soygür: “MUDURNU HALKI KAYBEDİLEN 5 YILIN FARKINDA”

AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Adayı Metin Soygür, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarını Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam eden Soygür,“İnsanlar kaybedilen 5 yılın farkında” diye konuştu.

İlçe teşkilatından oluşan kalabalık bir partili grubu ile gündüzleri ilçe merkezi ve mahallelerde kapı kapı dolaşan Soygür, akşamları ise ev ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini anlatıyor ve seçmene "Mudurnu, bir 5 yıl daha kaybetmesin" diyor.

Çalışmalarına Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde devam Metin Soygür, yaptığı açıklamada; "Kalabalık teşkilat mensuplarımızla beraber seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşarak Mudurnu'nun geleceği için AK Parti'ye, belediye başkanlığımıza ve il genel meclis üyeliklerine destek istiyoruz. Öncelikle belirtmek istiyorum ki; karşılaştığımız manzara gerçekten çok güzel. İnsanlar kaybedilen beş yılın farkındalar. Bir önceki Ak Parti dönemi ile şuan ki CHP dönemini kıyaslayabiliyorlar ve çalışmalarımızdaki o sıcak karşılamaları ile teveccühlerini bizlere hissettiriyorlar.

"MAHALLE VE SOKAKLARIMIZDAKİ EKSİKLERİ 2 YIL İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ"

30 Mart'ta kazanacağımız zafer ile birlikte Mudurnu'da bütün mahalle ve sokaklarımızın eksiklerini iki yıl içerisinde giderme gayreti içerisinde olacağız. Yine vaat ettiğimiz diğer projeleri de hızla hayata geçireceğiz. Böylelikle inşallah kaybedilen bu beş yılı hızlı bir şekilde telafi etmiş olacağız." diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)
 

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.